Reklama

Reklama

The Daily Show

(relácia)
Talk-show / Komédia / Publicistický
USA, 1996, 3747x30 min

Kamera:

Ryan Scafuro

Účinkujú:

Jon Stewart, Trevor Noah, Steve Carell, Stephen Colbert, Lisa Ling, Ed Helms, Huey Lewis, Lewis Black, RZA, Roy Wood Jr., Jordan Klepper, Frank DeCaro (viac)
(ďalšie profesie)

V tomto pořadu nás bavil svým talentem Jon Stewart, který dokonale vyzvedl politickou satiru. Jeho humor a umění přitáhli spoustu diváků a pořad se stal velmi oblíbeným. (duklak2)

Zaujímavosti (6)

Futurama - Bender's Big Score - Part 1 (2008) (epizóda) (S05E01)

Rosewater (2014)

  • Hneď po iránskych voľbách a výtržnostiach bolo zatknutých veľa ľudí. Medzi nimi bol aj Maziar Bahari, ktorého mučili a vypočúvali. Jedna z vecí, pre ktorú mal byť vypočúvaný, bol kontakt s americkým špiónom. Tým mal byť Jason Jones, spravodajca The Daily Show (od r. 1996), ktorý sa pri natáčaní reportáže v Iráne dostal do kontaktu s Maziarom. Týždeň po jej odvysielaní správy informovali o zadržaní Maziara v Teheráne a nikto o ňom od jeho zadržania nepočul. Jon Stewart sa kvôli tomu cítil mizerne, a to aj napriek faktu, že on ani nikto z jeho štábu za nič nemohli. (drake31)

Rosewater (2014)

  • Jon Stewart bol taký zapálený pre príbeh Maziara Bahariho, že sa rozhodol dočasne prenechať svoje kreslo hostiteľa v The Daily Show (od r. 1996) kolegovi Johnovi Oliverovi, aby mohol odísť natáčať svoj režijný debut na Stredný východ. (drake31)

Súvisiace novinky

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (viac)

Reklama

Reklama