Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Swayze v úlohe Daltona sa predstavuje v roli, v ktorej má šancu dokázať divákovi, že je nielen skvelý tanečník, ale aj veľmi schopný bojovník. Dalton je legendárny vyhadzovač, ktorý prichádza do mestečka Jasper v Missouri zo zvláštneho dôvodu - nastoliť poriadok v nebezpečnom Double Deuce bare. Tým, ako sa postupne zastavuje barových bitkárov, gangstrov a najatých vrahov, privoláva na seba hnev ich zamestnávateľa, notoricky známeho vydierača Brada Wesleyho. Obyvatelia mesta žijú v strachu, ale Dalton je odhodlaný bojovať. Stretáva sa s Weleovými kumpánmi v jednom znamenitom súboji za druhým, ale keď mu to vracajú stále krutejším spôsobom, uvedomí si, že sa musí postaviť samotnému mafiánskemu bossovi v rozhodujúcom súboji na život a na smrť. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Ptákovina s výtečným bijcem Patrickem, kterou ale do čtyřhvěznýho nebe posouvá fantastickej soundtrack - hudby je tam hodně a ta hudba je dokonalá. Vlastně kdyby to byl film o tom klubu a jeho kapele, dal bych plnej počet :D :D.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnotenie, recenzie)

omlouvám se ti Patricku, že jsme tě kdysi haněli nectnou zkomoleninou "Šajzí" , i když je ten film konina, byl jsi dobrej

Súvisiace novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (viac)

Sequely od Sony

Sequely od Sony

13.07.2005

V Sony Pictures sa pomaly trhá neveľké vrece, z ktorého sa na nás v najbližších rokoch vysypú hneď tri pokračovania k známym filmom. Začnime najmenej zaujímavým - ROAD HOUSE 2: LAST CALL, ktorý bude… (viac)

Reklama

Reklama