Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kasínu v Las Vegas poznává milionář John Gage Dianu a jejího muže, architekta Davida. Mladí manželé se ocitnou kvůli Davidově nezaměstnanosti ve finanční tísni a rozhodli se všechny peníze vsadit do hry. Bez úspěchu a proto i po určitém váhaní se rozhodli přijat Gageův návrh: milionář navrhl Davidovi za jednu noc s jeho ženou milión dolarů. Ráno po tom to už mezi Dianou a Davidem není takové jako kdysi. Přestože o předcházející noci nikdy nemluví, stojí stále mezi nimi jako zeď a dvojice se nakonec rozejde. Diana se začne scházet s Gageem a David utápí svůj žal v alkohole a sebelítosti. Manželé se přesto opět sejdou, protože Gage, který Dianu opravdu miluje se jí vzdá v prospěch jejího manžela... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (184)

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Nechutně movitý John Gage ví, že koupit se dá všechno a každý má svou cenu. David s tím nesouhlasí, protože nekonečnou hotovost nikdy nevlastnil a chování boháče mu připadá nemorální. Jeho názor lehce nalomí milionek šustivých dolárků položených na stole s nabídkou výměny za noc strávenou s jeho manželkou Dianou. Od této chvíle slušně rozjetý snímek ztrácí tempo, zmatená Diana se pohybuje mezi charismaticky sympatickým milionářem a trucovitě zamilovaným manželem, přičemž se prostor pro zábavu nebezpečně snižuje na minimum. ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Než romantické drama bych to označil za nepodařenou komedii. Toto a brát vážně?? Hahahaha... Směšný a banální film, jakých se natočilo za velkou louží stovky a stovky. Blbost na kvadrát a výplod šílence. Ano, kdyby to dostal do ruk nějaký filmový šílencec, jako je David Cronenberg, to by byla jiná polívčička:-) ()

Reklama

RHK 

všetky recenzie používateľa

Romantický dosti kýčovitý film o tom, že každou dívku si můžete koupit (jak říká starý vtip: záleží jen na ceně), ale její trvalou lásku - tu už ne, tu si musíte zasloužit. Do nádherné Demi Mooore v tomto filmu by se musel asi zbláznit každý, bohužel ne každý má tolik peněz a charisma jako Robert Redford. Navíc Woody Harrelson v roli Davida byl opravdu dost nesympatický a herecky nevýrazný, takže bych se Demi ani nedivil. ()

rastlinka 

všetky recenzie používateľa

Neverím, že sa tento film po pomerne slušnom začiatku prehupol do niečoho, čo je plné zvratov a nečakaného správania postáv. Naozaj som doslova s otovorenou hubou pozerala na to, ako vyzerá to, čomu sa hovorí filmový zvrat (resp. jeden zvrat za druhým a hlúposť za hlúposťou...). Nerozumiem - prečo to všetko? Samotný Redford mi ako sympatický zrelý muž, ktorého očarí jedna žena, sedel ešte ako-tak. Ok, nebolo to to pravé, ale môže byť. Ale ako miliardársky sukničkár, ktorý je samé prekvapenie a dokáže pre danú ženu urobiť "čokoľvek"? To teda naozaj nie. Občas sa mi zdalo, že pôsobil tak rozpačito, až mi bolo trápne za neho samého. A to je naozaj zvláštny pocit pri mojom obľúbenom hercovi. No ale čo už, každý z nás občas zakopne, nie? ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Herecké obsazení bylo více než lákavé. Robert Redford byl jako vždy velmi charismatický a šarmantní. Měl za to, že si za peníze může koupit všechno a všechny. Ovšem to se trochu přepočítal, protože upřímná láska od srdce se opravdu koupit nedá, i kdyby se snažil sebe víc. Taky to pak pochopil. Délka filmu je krapet přehnaná. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Film získal tři Zlaté maliny, a to v kategoriích nejhorší kamera (Sherry Lansing), nejhorší scénář (Amy Holden Jones) a nejhorší herec ve vedlejší roli (Woody Harrelson). (Terva)
  • Původně byl film psán na tělo Tomu Cruisovi, Nicole Kidman a Warrenu Beatty. (don corleone)
  • Do role Davida Murphyho byl zvažován Billy Baldwin. (rafix)

Reklama

Reklama