Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullock) sa zúčastnila súťaže Miss USA a stala sa slávnou. Vyrovnať sa s náhlym záujmom verejnosti a médií nie je vždy jednoduché, najmä pre tajnú agentku a preto PR oddelenie v FBI príde s novým projektom. Z Gracie sa stáva štýlová tvár FBI v televíznej talkshow. A postupne sa do novej úlohy vžije až príliš, čo sa nepáči jej kolegyni Sam Fullerovej (Regina King), podľa ktorej je Gracie na najlepšej ceste stať sa FBI Barbie. Zlom nastáva vo chvíli, keď v Las Vegas unesú Gracinu najlepšiu priateľku Cheryl (Heather Burns). Gracie sa namiesto šoubiznisu musí sústrediť na boj so zločinom.... a znovu v prestrojení. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (224)

tommy187 

všetky recenzie používateľa

V titulkoch tohto filmu je napísané komédia? Nie toto nie je komédia. Toto je film, ktorý sa tvári ako komédia a ako akčná komédia. Počas celého filmu som sa ani nepousmial - niečo podobné ako keď som sledoval Batmana. A vôbec celkovo som sa nudil, Bullock podala dosť podpriemerný výkon, jej slabé chvíľky aspoň trochu osvetľovala Regina King. Snáď ešte koniec sa dal, ale celý ten film bol pre mňa zbytočnou stratu času ... Hoci dávam ** som dosť sklamaný a dosť som sa nudil ... ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Slabý odvar slušné jedničky, kde se Sandra Bullock hlavně pitvoří, hlásí naprosto nevtipné hlášky a chová jako nějaká nána. V příběhu o únosu Miss USA a moderátora, který začne vyšetřovat FBI v čele s nenapravitelnou Bullockovou a její novou partnerkou nefunguje téměř nic. Často jen sledujeme ježdění sem a tam, sem tam se usmějeme některé z mnoha rádoby vtipných scén a nakonec se dočkáme očekávaného konce. Film naprosto bez nápadu, který bez jedničky vůbec neobstojí. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Stále pekná Sandra Bullock sa pustilo do pokračovania filmu o agentke, čo bolo po toľkých rokoch zjavne odsúdené na neúspech aj vzhľadom na povahu tohto filmu, keďže ani predchodca nebol nejako skvelý. Tento diel bol však nudnejší, scenár a dej sa rozpadali, až nevedeli čo, tak to vyplynulo do šialeného a trápneho záveru, samozrejme udobrenie žien nastalo. Po humornej stránke bieda, po akčnej a všetkých ostatných to nebolo nič inovatívne, skrátka len pokračovanie vhodné do komerčných televízií na pseudozábavu pre nenáročných divákov. ()

Prubner 

všetky recenzie používateľa

Tak především, tohle není Slečna Drsňák. Od prvního dílu se to liší takřka ve všem. Z hlavní hrdinky se stala hloupá nesympatická husička a ta proměna je nevěrohodná a nepřesvědčivá. Děj je velice řídký, aby se na něj dalo navěsit mnoho komických scén, jenže ty nejsou vtipné, ale nudné a trapné. Trapná je i figurka homosexuála a ta černoška je zase pro změnu otravná a nesympatická. Jak mohla Sandra s tímhle scénářem souhlasit, je záhadou. ()

vodnarik 

všetky recenzie používateľa

K dnešnému dňu nemôžem porovnávať s jedničkou, ale táto "dvojka" je podľa mňa akýmsi podpriemerom v rámci akčných komédií. Rozhodol som sa pozrieť si ju hlavne kvôli Sandre Bullock. Podľa tunajšieho hodnotiaceho systému som váhal medzi 1 a 2 hviezdami, no keďže ma i Sandra Bullock napokon mierne sklamala a film rýchlo vyprchal z pamäte, uberám. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (12)

  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama