Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aj zázraky sa občas dejú, len musíte pred nimi doširoka otvoriť oči. Osudy piatich Newyorčanov čakajúcich na zázrak sa pretnú počas Štedrého dňa a každý z nich prežije svoj vlastný vianočný príbeh nádeje, lásky a vyplnených želaní.
Na Štedrý deň sa v New Yorku náhodne pretnú životné osudy piatich ľudí, z ktorých každý hľadá naplnenie svojich nádejí, lások a nesplnených želaní. Osamelá a chápavá knižná editorka Rose Collinsová čaká na doslova zázrak, ktorý by uzdravil jej matku trpiacu Alzheimerom. Rose ju navštevuje v nemocnici a práve tam stretne niekoho, kto ju môže zachrániť. Medzitým mladá a atraktívna Nina Vasquezová zruší svoje zasnúbenie s milovaným snúbencom, policajtom Mikeom, pretože už ďalej nedokáže znášať jeho chorobnú žiarlivosť. Mikea Rileya medzitým prenasleduje barman Artie Venezuela, túžiaci po priateľstve. Mladý Francúz Jules Calvert chce Štedrý večer stráviť v rovnakej nemocnici, kde kedysi, ešte ako malé choré dieťa, zažil svoje najkrajšie Vianoce v živote. Tajomný Charlie Boyd môže ako jediný na svete pomôcť Rose, aby si uvedomila, že sa nemá starať iba o druhých, ale aj o seba. Piatich ľudí, čakajúcich na zázrak, prepojí séria nevysvetliteľných náhod a po tom, ako si vzájomne pomôžu, si konečne uvedomia zmysel svojich životov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Americani tohle umi (i kdyz casto s tim prijdou prvni Britove), udelat romanticky pribeh s nekolika propletenymi lidskymi osudy, okoreneny kouzlem Vanoc, ktery vas rozbreci nebo minimalne dojme. Protoze tech vanocnich filmu, ktere nejsou trapne, neni moc (alespon ja jich tolik neznam), tohle muzu doporucit. I kdyz to kopiruje styl Love Actually, herci jsou vybrani dobre a funguje to tak jak ma...zahreje to u srdce (ne, depresivni mi to fakt neprislo) a pripomene to, cim jsou Vanoce dulezite. Ti, co tvrdi, ze je to nuda, jsou myslim jen malo objektivni a zatrpkli, zaryti odpurci "americkych" Vanoc a na Stedry den koukaji zasadne na Chobotnice a Mrazika...nekdy by to chtelo vylezt z jeskyne, mili recenzenti. ()

Lavran 

všetky recenzie používateľa

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

Reklama

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Vánoce, samota, žárlivý polda, nehybná maminka, odpuštění, zlomená ruka, reinkarnovaná manželka v mužském těle, deprese a to vše splácáno ve snímek, který příliš neskrývá své ambice zaujmout. Výsledkem je však tradiční kočkopes s několika vtipnými momenty, špetkou témat k zamyšlení a většinou buď zoufale neoriginálních nebo lehce prokouknutelných situací. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Noel, americký názov tohto filmu sa chcel podobať na rôzne kultové snímky, ako napríklad Love Actually, to sa však s takmer nulovým rozpočtom spraviť nedá (povedzme, že všetky peniaze, ktoré tvorcovia dostali dali na herecké obsadenie). Jednoducho, čo sa týka preprodukcie bol Darček z lásky odfláknutý, čo je vzhľadom na kvalitný námet obrovská škoda. Povedzme však, že réžia bola v dobrých rukách, koniec koncov Chazz Palminteri už predsa niečo natočil, a profesionálnym filmovým tvorcom je od roku 1978. Všeobecne by sme sa však mali zamyslieť, či nechcel režisér len zahrať na city diváka, či nedal do filmu až príliš sentimentálnych prvkov, ktoré by mohli fungovať len na Vianoce. Ako som už však spomenul, počas týchto sviatkov sa toleruje trochu viac, medze sa kladú absolútne inak. Pokračovanie ->> http://somrecenzista.blogspot.sk/2014/12/darcek-z-lasky-noel.html ()

Miagy 

všetky recenzie používateľa

Mám rád xmas filmy, ale tento jeden mal tak nevyťažený potenciál, až to nebolo pekné. Výborný herci, príjemná atmosféra, klasický scenár zmierenia. Na film sa pozeralo vcelku fajn, žiadne americké vianočné klišé nechýbalo. Vzťahy, láska, romantika, zmierenie. Avšak niečo tomu chýbalo....preto len také priemerné 3*... PLUS: výborní herci, príjemná vianočná atmosféra, fajn príbeh o láske, porozumní, vzťahoch...MINUS: nevyťažený herecký potenciál, trochu bláznivé moemnty ( to s reinkarnáciou), ale inak fajn... ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama