Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Velice zběsilý animák, což každému nemusí vonět, nicméně mě si právě tou zběsilostí získal. V tomhle lese zkrátka vládne neodolatelná anarchie, zvířátka jsou lehce i těžce na hlavu a leckterá z nich by místo na pasece měla být zavřená v nějakém zoologickém blázinci. Co na tom, že medvěd a jelenec až moc připomínají jistého zlobra a jistého oslíka, já se při všech těch crazy vylomeninách vážně bavil a všechno, co lze Lovecké sezóně (právem) vytýkat, mi bylo srdečně jedno. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Meet Me in the Meadow - Paul Westerberg ,2. Love You in the Fall - Paul Westerberg ,3. I Belong - Paul Westerberg ,4. I Wanna Lose Control - Deathray ,5. Better Than This - Paul Westerberg ,6. Wild Wild Life - Talking Heads ,7. Right to Arm Bears - Paul Westerberg ,8. Good Day - Paul Westerberg ,9. All About Me - Paul Westerberg ,10. Wild As I Wanna Be - Deathray ,11. Whisper Me Luck - Paul Westerberg ,12. I Belong - Pete Yorn , ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Velká nuda, která dokazuje, že se začíná točit opravdu všechno v 3D animaci a je jen na divácích jestli konečně začnou chodit na to kvalitní nebo na vše barevné co jim rodinný multiplex nabídne za zvýhodněné ceny. Lovecká sezona dokazuje, že bez větších hvězd prostě nepřilákáte tolik rodinek a bez pořádného příběhu se rodinky nevrátí pro další porci. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Medvěda Boogieho a jeho upovídanýho kámoše Elliota přesunou hodní lidi do jejich přirozeného prostředí. Akorát že Boogie se bez toaletního papíru ani nevyse*e, a bez sušenky na polštáři ani nevyspí. A protože zrovna začíná lovecká sezóna, musí dát dohromady všechny obyvatele lesa, aby všichni přežili před vpádem krvežíznivých lovců vedených zákeřným Shawem ... Tak si tak říkám, nebyl v minulém životě Boog zelenej zlobr? A Elliot oslem? Pokud je vám více než nějakých 6-7, tak se tomuto animáku vyhněte, jinak uvídíte splácaninu toho, co jste již určitě někde viděli. Pánové režiséři si zašli do kina na konkurenční animáky, z každého si něco vypůjčili -- a Lovecká sezóna je tu. Ale abych jen nenadával, pár scén se mi líbilo... ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi najhorší animovaný film, ktorý som kedy mal možnosť vidieť. Hrozné animácie, príšerný príbeh, celé to pôsobilo na mňa ako paródia na Doktora Doolitla 2 v kombinácii s Over The Hedge a Shrekom ... a nefunguje to ... nie nie a nie. Nechutné vtipy (ktoré okrem iného nie sú ani vtipné), hrozné dialógy, atmosféra príbehu strašná, ani koniec to nezachraňuje. Open Season som videl raz a dosť. Odchádzal som z kina s bolesťami žalúdka a nechem to už viac nikdy vidieť. Je mi ľúto peňazí, ktoré na to dal otec, keď išiel na to s nami do kina, je mi ľúto času stráveného pri tom. Animácie sú odfláknuté a dizajny postáv absolútne strašné. Počúvať Martina Lawrenca a Ashtona Kutchera (najmä jeho) je nad moje schopnosti a mám chuť chytiť brokovnicu a osobne ho odstreliť, hrozné postavy, neviem nájsť nič na tomto filme čo by len i trošku zdvihlo to odpadové hodnotenie. "Open Season" doteraz patrí medzi filmy, kde len myslieť na ne ma privádza do stavu maximálnej zúrivosti, kde ostáva len chuť udrieť niekoho za to, že sa to rozhodol pustiť do kín a plus k tomu natočiť dve pokračovania (ktoré som nevidel a nikdy vidieť nechcem) a ostáva len dúfať, že sa niekedy na tento film zabudne, že skončí upálený v pekle a nikdy viac nevyjde na svetlo sveta. Chcete dobré animované filmy s medveďom? Pozrite si Mašu A Medveď... pozrite si napríklad aj "Over The Hedge", "Brother Bear." Chcete komédiu postáv, ktorá sa neznášajú, no nakoniec ich niečo spojí? Animovanú? Pozrite si "Shrek" , "Emperor´s New Groove" , "Ice Age" , "Rio" ... proste čokoľvek... čokoľvek len nie toto. Všetky tieto filmy zvládli tému, ktorú opisujú oveľa lepšie než tento film. Všetky. A preto len dávam do odpadu a nevytiahnem z koša za zvyšok svojho života. Milujem animované filmy, ale toto je proste odpad! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 2. mieste ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)
  • Ashton Kutcher (Elliot) a Martin Lawrence (Boog) se během natáčení nikdy nesetkali. Podle informací ze zákulisí ale přesto improvizovali až třetinu svých replik. (imro)
  • První film studia Sony v 3D IMAX kinech. (D3VIL)

Reklama

Reklama