Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kráľ Harold zomiera, a je jasné, že musí vládu v kráľovstve Za siedmimi horami niekomu prenechať. Ešte jasnejšie je, že nástupcom trónu sa má stať manžel jeho najjasnejšej dcéry princeznej Fiony. Shrek sa však vyhliadkam na kraľovanie bráni tak intenzívne, že sa rozhodne prehovoriť Fioninho bratranca, tínedžera Artuša, aby si kráľovskú korunu nasadil on. Chce to však jednu maličkosť: Najprv ho bude musieť nájsť a urobiť z neho chlapa. Zatiaľ čo sa Shrek, Oslík a Kocúr v čižmách vydávajú na pomerne dobrodružnú expedíciu, osamelá Fiona má úplne iné starosti. Absenciu mužského elementu v kráľovstve sa rozhodne zneužiť skrachovanec Krasoň, ktorý sa chce pomocou záporných rozprávkových bytostí zmocniť vlády v kráľovstve násilím. Fiona je ale predovšetkým Zlobryňa a až na druhom mieste princezná, a preto sa Krasoňovi a jeho zlej armáde postaví. Nie je však sama, v prvej línii s ňou okrem kráľovnej Lilien, kráča aj zvodné komando princezien (Snehulienka, Popoluška, Šípová Ruženka), ktoré sú odhodlané všetky svoje prednosti využiť v boji... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (775)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu říct, že bych to nečekal. Už podle traileru to vypadalo strašně nuceně vtipný a jinej neni ani film, teda až na to, že to co bylo v traileru shrnutý do 2 minut, tak ve filmu je to rozmělněný do hodiny a půl a musim říct, že to už chvilkama nudí a vtipný to je fakt minimálně. Je to fakt velkej propad oproti předochozím dílům a na postavě Shreka je bohužel naprosto nesmyslně pro maý dětí ukázaný, co je dobrý a co ne, co by se jak mělo dělat a takový ty podobný kázaání, pak stupidní řeči o tom jak si musí vážit sám sebe a další podobný kraviny, dělaj z tohohle filmu ještě větší sračku, než by to z toho udělal jenom samotnej trošku slabej příběh a nevtipný vtipy...No, to teda chci vidět, jak na tom bude Shrek4. Podle mě, buď to bude naprosteá zkáza Shreka a nebo návrat na vrchol, nic mezi tim. ()

kitano 

všetky recenzie používateľa

Z tretieho Sreka sa stal film, ktory sa mi nechcelo pozerat uz len preto, ze je treti. Na prilezitost cakal az do vtedy, kym sme si s priatelkou mali chut nieco pozriet a nic ine nas vtedy nenapadlo. O.K, tak si pozrieme toho shreka trojku...a tak sme si ho pozreli. Je to sice stale dostatocne shrekovite natolko, aby som sa neuzival k smrti, no o nejakej extra zabave sa veru neda hovorit. Najhorsie je na tom to, ze uz ani neviem, preco som vlastne jednotke a dvojke dal 5 hviezdiciek. Trojkou pre mna cela seria stratila svoje caro. Smutne. (5/10) ()

Reklama

Brouk 

všetky recenzie používateľa

Smutné...opravdu smutné...Nelze po obrazové stránce tomuto snímku nic vytknout, ale obsah filmu je víc než nastavovaná kaše... A můj barometr v podobě malých synku nezklamal, když v půlce chtěli pustit radši dvojku nebo Hrdiny z Říše Gaja...Kde se stala chyba? Že by ze Sheka co nejvíc vytřískat ať ztratí příznivce, jen když kasička bude pěkně boubelatá??? ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Ani Shrek sa nevyhol syndrómu hollywoodských pokračovaní. Kvalitný úvodný film je nasledovaný menej zábavným, avšak stále ešte priemerným pokračovaním a potom z pravidla prichádza zbytočne naťahovaná, nudná tretia časť. Tento animovaný film by mohol byť učebnicovým príkladom tohto tvrdenia. Dúfam, že už sa Shrek odoberie na zaslúžený odpočinok. Rád si ho sem tam pripomeniem jeho prvým snímkom. Tam bol v najlepšej forme. "Shrek Tretí" má nárok len na dve hviezdičky. ** ()

Isherwood odpad!

všetky recenzie používateľa

Koncentrát trapnosti a ubohosti se potkali ve vlezlé taškařici, která svou odporností trumfuje i rodinné tajtrlíkování s dětmi a zvířátky z Disneyho produkce. Děti se zřejmě budou smát a tleskat, ale pop-kulturních narážek chtivý divák zapláče jako nikdy. Z milovaných postaviček jsou loseři, které litujete za to, že během redendrování neměli k dispozici scénář k přečtení - po tomhle by do toho nešli ani za rekordní finanční nabídky. Zároveň bych chtěl vědět, kdo zpronevěřil rozpočet ve výši 160 mil. dolarů, na filmu to totiž vidět není ani omylem. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (21)

  • Jediný film ze série, který neukázal Fionu v její lidské podobě. Ačkoliv ve filmu Shrek: Zvonec a konec (2010) byla vidět pouze ve flashbacku. (Karlsberger)
  • Ačkoliv mají Oslík s dračicí pět dětí, ve filmu je oslovují pouze třemi jmény – Coco, Peanut a Bananas. (imro)
  • Do kin byl film dodáván pod krycím názvem „Stone“. (imro)

Súvisiace novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (viac)

Reklama

Reklama