Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Po více jak měsíci jsem viděl film! Už jsem měl docela slušný absťák... Co k tomu snímku dodat? Tahle romantická komedie nijak zásadněji nevybočuje z žánru, obsahuje řadu klišé, ale celkově jde o poměrně sympatickou podívanou, určitě milejší, než třeba Samotář v Seattlu. Jelikož nepatřím mezi melancholické romanticky založené citlivky, dám "pouze" tři hvězdičky, což je v této kategorii filmů ale u mě rovno maximu. :-) ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Just Like Heaven - Katie Melua ,2. Just My Imagination (Running Away With Me) - Pete Yorn ,3. Lust For Life - Kay Hanley ,4. Good Times Roll - The Cars ,5. Ghostbusters - Bowling For Soup ,6. Brass In Pocket - Kelis ,7. I Put A Spell On You - Screamin' Jay Hawkins ,8. Strange Invitation - Beck ,9. Spooky - Imogen Heap ,10. Jungle Fever - Chakachas ,11. Bad Case of Lovin' You - Emerson Hart ,12. Colors - Amos Lee ,13. Just Like Heaven - The Cure ,14. Her Picture - Rolfe Kent ,15. David Alone - Rolfe Kent ,16. I'm Seeing Someone - Rolfe Kent ,17. Machines Don't Know Everything - Rolfe Kent ,18. I Remember You - Rolfe Kent , ()

Reklama

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Příjemná komedie, která vám možná připomene romantické fláky ze šedesátých let, kde se hlavně mluvilo a hlavní hrdinové se nebortili pod vzájemnou neodolatelnou přitažlivostí. Pár vtípků je povedených, balení nablýskané, režie rutinní, ústřední pár sympatický. Zkrátka to, na co jsme od Reese v poslední době zvyklí. Pokud právě tohle máte rádi a rády, neváhejte. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Príbeh workholickej doktorky, ktorá kvôli práci nemá čas ani na vlastný život. Uvedomí si to však až potom, čo upadne po ťažkej automobilovej nehode do kómy. V podobe ducha prichádza na to, že jej chýba láska. Duchárčinu tu ja mám rád v každej podobe. Kľudne môže byť aj takáto presladená. Reese Witherspoon mi je tiež celkom sympatická. Pekná blondýnka. No tento film ma i tak pomerne sklamal. Scenár je až moc naivne priehľadný. A ani Mark Ruffalo mi tam nepasoval. Vedel by som si predstaviť lepších partnerov ku Witherspoonovej. "Láska z nebies" je mysteriózna, romantická komédia pre staré panny. ** ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Pre duchársku romantiku mám slabosť od filmu Zázraky existujú a korene tejto obľuby siahajú až do detstva a spomienok na film Obhájiť svoj život. Just like heaven ma zaujalo spontánne v TV, keď som uvidela Reese Witherspoon ako sympatickú prepracovanú doktorku a asi som akurát na ňu mala práve chuť. Bolo to milé, dávkovanie romantiky nebolo prehnané... samozrejme, že od začiatku viete, ako to skončí, ale to už vie dnes človek skoro v každom filme ;-) ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Svatební video, které David (Mark Ruffalo) sleduje, je ve skutečnosti domácí nahrávka jednoho z filmařských asistentů. (zajda404)
  • Přestože Elizabeth (Reese Witherspoon) prochází coby duch zdí či stolem a nemůže vzít do ruky například telefon, na postel se posadí bez problémů. (CrownThomas)

Reklama

Reklama