Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tripp (Matthew McConaughey) nie je ani v tridsaťpäťke ochotný vyletieť z rodného hniezda. Jeho rodičia sú z neho zúfalí, nevedia, ako sa ho zbaviť a dochádza im trpezlivosť. Preto sa rozhodnú pre pomoc profesionálky Pauly (Sarah Jessica Parker). Trippov pohľad na svet očami lenivého starého mládenca sa po stretnutí s Paulou razom zmení, lebo vo všetkých smeroch spĺňa parametre ideálnej ženy. Paula je ale profesionálna konzultantka, ktorá má za úlohu iba dostať lenivého Trippa z rodičovského domu. Stane sa však nepredvídané, Tripp sa do Pauly zamiluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (274)

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Myšlenka to nebyla vůbec špatná. Rodiče se chtěli zbavit svého synáčka, který se nechtěl osamostatnit a odstěhovat se z rodného domu. Taky proč by to dělal, když bylo o něho skvěle postaráno jako v hotelu. Proto si najmuli profesionálku, která by jejich problém vyřešila. Romantická komedie jako každá jiná. Ničím neurazí a ani nezklame. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Místy docela utrpení.. Dejte stranou logiku, morálku nebo jen prostou pravděpodobnost (živnost založená na odejmutí synka, navíc s tváří playboye, od rodiny), zatněte pěsti, začínáme!! Sic je ústřední dvojice relativně sympatická (o Sarah Jessice Parker to pochopitelně platí dvojnásob), tak to nemění nic na skutečnosti, že tu máme nevtipnou, neromantickou, neživotnou a zcela zbytečnou tovární záležitost (další v řadě, na kterou si naběhl nepoučitelný McConaughey)!! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

No tak S.J. Parker tú romantickú rolu akože ešte tak nejak dala, ale veľmi skoro sa stretnutie s ňou stalo mítingu so smrtkou. A taká Zooey Deschanel ju jednoznačne zatienila, výzorom aj rolou, hoci bola menšia. Scenár ale nestojí ani za groš, samozrejmé sú sexuálne debaty a pri natáčaní ešte aj zabili cudery veveričky, takže palec dolu. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na tie priemerné hodnotenia som myslel, že to bude tuctová romantická komédia. Ale zdanie klamalo - takže tento film ma skôr milo prekvapil. Skvelé herecké obsadenie a aj scenár ako taký bol slušný - áno, áno, klišé zápletka a aj koniec, ale tomu sa zabrániť asi ani nedalo. Dobre som sa zabavil a zasmial, hlavne na niektorých scénkach, ale predovšetkým na skvelých dialógoch a hláškach - obzvlášť keď sa pustili do nejakej debaty traja slobodní chalani. Zooey ako vždy skvelá aj v takejto role, aj keď viac sa mi páči v jej melancholických rolách. Vôbec nevadilo, že nehrala hlavnú úlohu, lebo do nej sa určite oveľa viac hodila práve Sarah Jessica Parker. Výborná komédia, ale zase také perfektné a bezchybné, aby som dal 5 hviezdičiek, to nebolo :) ()

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Nemám ráda Sarah Jessicu Parker. Nemám ani příliš v oblibě Matthewa McConaugheyho, ačkoliv si myslím, že je to dobrý herec. A přesto, nebo možná právě proto mě tato komedie výborně pobavila, rozesmála a zapůsobila na mě velmi příjemným dojmem. Nenáročná, oddechová podívaná, s nenásilným humorem, který mi ani trochu nepřišel trapný či křečovitý. A k tomu se ještě přidala spousta vtipných situací a hlášek. Dívala jsem se na film zejména kvůli Bradleymu Cooperovi a nakonec jsem byla velmi ráda, protože nebýt něho, nejspíš by mi tento milý kousek zcela unikl. Krásná a trochu ujetá Zooey Deschanel se svou "úchylkou" na zpívající ptactvo je velmi milá, i když možná trochu i brutální:) "Půjdu posekat trávník." - "Večeře bude za chvíli." - "Tak posekám sousedův.", "Drozda nemůřete zabít." - "Proč?" - "Protože je to v knize Jak zabít drozda." :) ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Film sa natáčal v štátoch Maryland, Louisiana, Delaware a Alabama (USA). (Arsenal83)
  • Ve filmu se měl původně objevit také Robert Duvall, ale nakonec ho nahradil Terry Bradshaw. (imro)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama