Reklama

Reklama

James Wong sa po šiestich rokoch vracia k dnes už kultovému hororovému thrilleru Nezvratný osud a prináša na plátna kín jeho tretie pokračovanie. V jednotke i dvojke sme videli márny boj skupinky ľudí, ktorí sa snažili uniknúť rafinovaným nástrahám smrti. A "oklamať smrť" sa budú snažiť aj hlavní hrdinovia trojky. Osud hrdinov prvých dvoch príbehov sa uzavrel a začína sa úplne nová kapitola. Po lietadle a diaľnici sa tentokrát dej prenesie na horskú dráhu. Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, že populárna horská dráha "The Devil's Flight" sa vykoľají a všetci pasažieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčiť zopár ľudí, aby sa horskej dráhe vyhli a našli si radšej inú zábavu. Po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnosťou a horská dráha sa rozpadáva. Ale ako sme sa už dozvedeli z predchádzajúcich filmov, smrť sa len tak ľahko oklamať nedá. A ak je váš čas, ona si spôsob ako vás dostať nájde... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (488)

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Naprosto identická kopie prvního dílu, která nepřináší vůbec nic nového. Wong je absolutní dřevo, který nemá talentu ani co by se za nehet vešlo. Zatímco všechna úmrtí ve druhém díle byla díky režiséru Ellisovi skvostnou vizuální žranicí, ve Wongově podání je smrt bohapustou rutinou, která diváka z křesla rozhodně nenakopne, což za předpokladu, že děj je absolutně okleštěn o jakoukoliv vedlejší linii (v prvním díle agenti FBI, ve druhém zajímavý nápad na celkové přelstění smrti), je Final Destination 3 uboze podprůměrný „dead teen movie“, kterého je škoda i pro čtrnáctileté děcka zkoušející nějaký ten „cool horor“. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

I treti dil si udrzuje nasazenou latku predchozich dilu, pribehove je to zase to samy, herci tu jsou mozna drobet slabsi nez v minulejch dilech, ale porad to je kurevska zabava. Prvni polovina je sice takova lehce roztahana a ta vata mezi jednotlivejma umrtima neni moc zabavna, ale s pribejvajicima minutama se film paradne rozjede a ja se zas skvele bavil. ()

Reklama

mm13 

všetky recenzie používateľa

Jednotka predstavuje výbuch originality, divák nemá času riešiť iné, než ako sa z toho hrdinovia dostanú a kto bude vydrbanejší. Dvojka je zase výbušnou, popcornovou splatter jazdou a divákovi nevadí, že po dramatickej stránke sa už toho veľa nového neudeje. Lenže pri trojke sa jedná priam o explóziu všetkého zlého, čo doteraz spinkalo pod povrchom. Prekombinované, samoúčelné, bez prepracovanejších pravidiel, v závere už úplne bez nich. Porno snažiace sa o príbeh so síce chutnými, ale iba štandardnými "tými" scénami. ()

Mordenroth 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie je to až také zlé, ako SAW 2 (3, 4, 8...), ale proste sme to už dvakrát videli a teraz to vidíme tretí raz. Bohužiaľ, hoci „veľkolepý návrat ku koreňom série“ sľuboval na pľac sa (po prestávke s dvojkou) vracajúci pár Wong/Morgan, snímke prekvapivo chýba práve zlovestná atmosféra ich mrazivej a skvelej jednotky. V podstate jediné, čo je nové, je fyzická neprítomnosť Tonyho Todda (iba nadaboval cirkusovú atrakciu, fakt) a dráha namiesto lietadla/automobilov. Prekvapivo pribudla tiež nuda (blbé reči a otravné herecké výkony). Už dvojka ma extra nebavila a toto je ešte slabšie. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)
  • Keď dve dievčatá idú do solária, jedna z nich povie: "Dočerta, zabudla som si iPod." Ale neskôr majú obidve nasadené sluchátka a počúvajú hudbu z iPodu. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (viac)

Reklama

Reklama