Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shoot 'Em Up je divoký thriller plný čierneho humoru, prinášajúci hodinu a pol čistej akčnej zábavy, ktorá sa začne už pred úvodnými titulkami a do úplného konca nepoľaví. Pán Smith (Clive Owen) je najnaštvanejší drsňák na svete. Ani sám nevie ako, no zrazu sa ocitne v situácii, kedy musí ochrániť tú najnevinnejšiu vec zo všetkých – novorodenca. Dieťa, ktorému Smith uprostred prestrelky pomôže na svet je terčom útokov nekonečného prúdu zabijakov, ktorých vedie záhadný pán Hertz (Paul Giamatti). Uprostred spŕšky guliek a zoči-voči každej možnej permutácii prestrelky, akú si len dokážete predstaviť, nájde Smith neobvyklého spojenca – prostitútku DQ (Monica Bellucci). Aby žiaden člen tejto zvláštnej rodiny neskončil na nesprávnej strane guľky, musí Smith čo najskôr vyriešiť záhadu, prečo chce niekto zabiť nevinné dieťa... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (922)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Hodně nabušený akční film, u kterého jsem měl ale bohužel pocit, že mu vše ostatní kromě sexy akce chybí. Nápady v těchto akčních scénách jsou ale tak fikaně zpracované a tak neuvěřitelně cool, že konečné hodnocení nemůže být kvůli plochým charakterům, trapným dialogům a dírám ve scénáři nijak výrazně postihnuto. Prostě radost pohledět, ale to je vše (dobře, Owen zase tak hrozný není). ()

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Clive Owen střílí všechny, všude a pořád. A je to nuda. Chápu, že jde o béčko bez jakýchkoliv ambicí, ale to neznamená, že musí scénář vypadat jako když ho někdo spíchnul za jedno odpoledne a za režii se posadí nezkušený šumař, který nedokáže zrežírovat herce ani pořádné akční scény. Ty jsou přirovnávány dokonce k Johnu Wooovi, což beru jako urážku, ve srovnání (a vlastně i bez) s Wooovým baletem jsou přestřelky v Sejmi je všechny absolutně bez nápadu. Herecké výkony: Clive Owen se tváří drsně, Monica Bellucci mluví italsky, když je vyděšená a Paul Giamatti je prostě nezábavný magor. I osmdesát minut je na takovou "akční jízdu" až příliš. ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Nebýt to celé natočené se skutečně obrovskou nadsázkou, byl by z toho jen další stupidní akční film. Ani Clive Owen a jeho charisma by to neuchránil od jedné hvězdičky (míň bych nedala kvůli uhrančivých očí zmíněného herce:-)). Ale ten film je jako knihy J. Kulhánka - hrozný brak, pitomý až na hůru, jenže ohromně zábavný tou neustálou sérií přemrštěné akce kombinované s černočerným humorem. Nebere se to ani v nejmenším vážně, jde prostě o zábavu:-). Bylo to zkrátka jako relax u FPS střílečky, jen mnohem, mnohem větší sranda:-). Klidně si ťukejte na čelo, mně se "Shoot'em up!" líbilo - a to už mám ten věk, kdy jsem hltala akční filmy, pěkných pár roků za sebou... A možná se mi film líbil právě proto, možná bych v 16 letech nepřežila, že si někdo takhle utahuje z mého oblíbeného žánru:-). A chtělo by to za akční/thriller/krimi doplnit to nejdůležitější: komedie. 80% ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrá akčná komédia. Má pomerne dobrý príbeh o drsnom mužovi s tajomnou minulosťou, ktorý sa náhodou zapletie do pokusu zabijakov o vraždu tehotnej ženy, čo sa im aj podarí, ale dieťa prežije. A tak sa spojí so svojou známou, prostitútkou a spolu ho chcú ochrániť za každú cenu, ale stoja proti veľkému množstvu nepriateľov, keďže nešlo len o akciu niekoľkých gangsterov, ako to na prvý pohľad vyzerá, ale siaha to až na najvyššie miesta. So spracovaním som spokojný, síce sa tu nájde pár situácií, ktoré ma až tak moc nebavili a o celkový príbeh tu zase ani až tak moc nejde, ale s tým nemám väčší problém, hlavne, že je to takmer celý čas nadmieru zábavná a nápaditá akčná jazda so zaujímavým hlavným hrdinom a množstvom výborných scén. Akcie je tu plno a v rámci svojej kategórie je výborná. Tvoria ju prakticky iba prestrelky, ktoré sú originálne, kvôli svojej extrémnosti aj mimoriadne zábavné, majú plno výborných nápadov a vynikajú mimoriadnym množstvom zabitých. Tu sa aj ťažko vyberá to najlepšie, prepadnutie hlavnej postavy v byte, automobilová naháňačka s perfektným ukončením, prestrelka behom zoskoku z lietadla, ale aj všetky ostatné, každá akcia dosiahuje vysokú úroveň zábavnosti. Herecké obsadenie je na tom dobre, výborný Clive Owen v hlavnej úlohe, ktorý tu sadol skvelo, ale aj jeho postava je zaujímavo podaná, jeho zásadovosť alebo obľuba mrkiev to celé skvelo osviežia, zvyšné postavy sa mu už nemôžu priblížiť, ale nesklamal ma ani hlavný záporák Paul Giamatti, len mi moc nesadla Monica Belluci, práve scény, v ktorých bola najdôležitejšia boli tie jediné, ktoré ma nebavili. Réžia a technická stránka sú bez väčších problémov, síce tie niektoré efekty boli slabšie, ale na zábavnosti to nič neuberá. Určite si radšej pozriem nejaký vážnejšie podaný akčný film, ale medzi tými, ktoré sú zámerne hnané až do extrému patrí medzi tie najlepšie, vidno, že bol natočený hlavne kvôli nápaditým prestrelkám a to sa aj podarilo. Objektívna kvalita filmu- 68%, film sa páči mne na 75%. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Představte si nejšílenější sny všech milovníků počítačových her.Představte si co by chtěl takový 15nácti letý milovník stříleček, kde se nepočítá kolik máte nábojů v samopalu, ale kolik nepřátel jste zabily a jaký máte požitek z té střelby. Přesně takovýhle je tento film. Akční střelnice, v které se nejen mozek musí nechat doma. Komu to nesedí, ten je ztracený (a možná už sejmutý). Dárek pro všechny milovníky akce, střelby, polonahé Monicy Bellucci (sakra, taky nemohlo být vidět víc...) a Clive OWena jako novodobého Robina Hooda. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (23)

  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Clive Owen sa vo filme vozí na BMW. Na autách tejto značky Clive Owen natáčal aj reklamné filmy (The Hire), ktoré režírovali režiséri ako je Ang Lee, Tony Scott či John Woo. (youtoo18)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama