Reklama

Reklama

Agent protidrogového úradu DEA, detektív Tad Gruzsa (Laurence Fishburne), potrebuje urobiť obchod s mexickými drogovými mafiánmi a vymeniť svojho zajatého partnera za ich americkú drogovú spojku Bobbyho Z. Problém spočíva v tom, že Bobby je mŕtvy a na výmenu nepoužiteľný. Našťastie, vo väzení práve sedí bývalý mariňák Tim Kearney (Paul Walker), neposlušný chlapík, ktorý je Bobbymu neuveriteľne podobný. A keďže o Bobbyho smrti vie zatiaľ len polícia, rozhodne sa agent použiť na výmenu Tima. Ak všetko pôjde podľa plánu, Tim získa slobodu. Ale čo sa stane, keď sa im situácia celkom vymkne z rúk? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (79)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Slaboduchá B-čkovina s A-čkovými hercami. Lepšie by sa tu hodili - miesto Larryho Cuba Gooding Jr. (v dnešnej ďaleko pooscarovej dobe), miesto Walkera Casper Van Dien a miesto Olivie nejaká ruská modelka/herečka. No to by potom bolo na čistý odpad. Dej bez hlavy a päty, s klišé striedajúcim klišé a blbosťami na každom kroku. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Po rozpačitom začiatku sa film veľmi slušne rozbieha až do záverečného happy-endu. Spočiatku celkom chaotický film, kde vlastne človek nevie, kto v tom filme čo chce. Po čase sa ale dej "rozmotal" a tak vieme o čo má ísť. Dostať sa do jedného kartelu, aby mohli agenti jeho členov zatknúť. Ale dej sa pochopiteľne solídne skomplikuje, keď do hry vstúpia jednak syn dôvtiplného priekupníka Bobbyho Z a potom keď sa tam objaví pravý Bobby. Celý film ťahajú Paul Walker a Olivia Wilde, inak by to bol celkom prepadák. Dávajú filmu šmrnc. Raz vidieť a potom už nie je nutné. Ľahká sranda, keď chceš vypnúť mozog a len sa pobaviť. Nič viac, nič menej. Každopádne dosť dobré herecké obsadenie, ale to je asi tak všetko. ()

Reklama

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Paul Walker, Laurence Fishburne, Oliwia Wilde...slušné obsadenie...to si kuknem...Zámena osobností, nič nové pod slnkom, akcia slabá a málo, hlášky nudné aj na Paula Walkera, kde je to čo som márne hľadal...aha zaujímavý koniec, wtf o čom bola hodina dvadsať, keď všetko je zlé...našťastie Oliwia Wilde to zachraňuje svojou krásou a charizma Paula Walkera...konečne titulky...Jaj mohol to byť hláškujúci, akčný film namiesto toho to bolo nudné, neakčné, skôr ako dráma na tému "Všimne si niekto, že nevyzerám ako on". P.S. Mohli využiť potenciál skutočného Bobby Z P. S. S. Ten "starký" tam čo robil...povie mi niekto? ()

ivan_drago 

všetky recenzie používateľa

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně nenaplněná šance. Hlavně proto dávám dvě a ne tři hvězdy. Film je totiž pouhá jednohubková oddychovka a v podstatě vůbec nevyužívá více než zajímavé obsazení ve vedlejších rolích(Fishburne, Almeida a hlavně Olivia Wilde). Jak to tak už v podobných filmech bývá, pravý Bobby Z a Tim Kearney si nejsou podobní takřka vůbec a celý snímek táhne pouze charisma Paula Walkera. Z celých 97 minut tak pobaví hlavně úvodní představení smolaře Kearneyho a závěrečné rozřešení na mostě. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama