Reklama

Reklama

Agent protidrogového úradu DEA, detektív Tad Gruzsa (Laurence Fishburne), potrebuje urobiť obchod s mexickými drogovými mafiánmi a vymeniť svojho zajatého partnera za ich americkú drogovú spojku Bobbyho Z. Problém spočíva v tom, že Bobby je mŕtvy a na výmenu nepoužiteľný. Našťastie, vo väzení práve sedí bývalý mariňák Tim Kearney (Paul Walker), neposlušný chlapík, ktorý je Bobbymu neuveriteľne podobný. A keďže o Bobbyho smrti vie zatiaľ len polícia, rozhodne sa agent použiť na výmenu Tima. Ak všetko pôjde podľa plánu, Tim získa slobodu. Ale čo sa stane, keď sa im situácia celkom vymkne z rúk? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (79)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúce. Chodec mal len dve sady filmov. Totálne, lacné, B-čkoviny, ktoré si užíval a potom autičkárske srandy. Tu mu veľmi príjemne sekundovala Olívia, malo to aj náznaky nejakej záletky a aspoň to nepôsobilo tak tupo a prvoplánovo. Tak či onak, ostáva to v Bčkových vodách, ale nešklbete si kotlety a miestami to aj baví. 3 z 5 ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Walkerovi s týždňovým strniskom niekto povie, aby sa oholil a za chvíľu má na sebe iba dvojdňové strnisko. Večer už ale prichádza čerstvo oholený a druhý deň ráno sa zobúdza zase s trojdňovým strniskom. A bohužiaľ so "skutočnými" filmovými zložkami je to ešte podstatne horšie. Takže prečo dávam tak vysoké hodnotenie? Prvých a záverečných 15 minút je celkom dobrých a film ma tak zaskočil svojou debilitou, že som bol prekvapený aj tým záverečným zvratom. "Normálny" scenár so solídnym potenciálom potápa diletantská réžia. 30% ()

Reklama

ivan_drago 

všetky recenzie používateľa

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

ed_wood 

všetky recenzie používateľa

Asi som bol hlupák keď som čakal akčný film podobný Zbesilému úteku. Okrem Walkera veľmi slabí herci, a dokonca aj Fishburne za veľa nestál. Hlúpy scenár a otrasná nejaká country hudba, ktorá doprevádza skoro celý film a robí z neho pre mňa komédiu. Jediným veľkým plus pre mňa bola krátka minutáž filmu. Keby to bolo dlhšie, ani by som to nedopozeral. Oveľa viac odporúčam už spomínaný Zbesilý útek. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Dzon Hercfeld /Pribehy ze Zahrobi, Drsny a Drsnejsi/ natocil teda prisernu planobu. Tempo takmer ziadne, herecke vykony az na Fishburne-a /Morpheus z Matrixu/ boli priserne a fakt ten jeden clovek to nemal sancu zachranit cely film, Palo Chodec /Jizda do pekel, Rychle a Zbesile/ nemal herecky talent. Keith Carradine- a /Jizanska pohostinnost/ som si ani poriadne nevsimol a Olivia Wilde hrala hovno. Skoda, je to len dalsi ustreleny projekt smerom do neznama : 5 % ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama