Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlbokých lesoch Západnej Virgínie sa má pod vedením bývalého armádneho plukovníka Dalea Murphyho (HENRY ROLLINS) nakrúcať reality šou v štýle Stroskotanca. Víťaz si má odniesť rovných sto tisíc dolárov. Účastníci musia prežiť v nepriateľských podmienkach divočiny. Nadšení súťažiaci i televízny štáb však čoskoro zistia, že skutočne musia bojovať – a to proti silnej, sadistickej a kanibalskej rodine, ktorej členovia sa podobajú skôr na obludy ako na ľudí. Až keď začnú umierať prví ľudia, podľa slov plukovníka Dalea vysvitne, že pred rokmi došlo v opustenej chemickej továrni k havárii, pri ktorej do potoka preniklo množstvo jedovatých látok, ktoré zabili zvieratá a transformovali potomkov miestnej rodiny na neforemné monštrá. Bez možnosti uloviť si zver či ryby, tak začali klásť pasce na všetkých, kto do lesa prenikli. A teraz ich potomkovia majú nádej na skutočne bohatý „úlovok“... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (401)

lamps 

všetky recenzie používateľa

Standardní jateční sezóna Virginijského JZD, která sice staví na poněkud ztrouchnivělých žánrových mechanismech a klišé a pod kudlu posílá partu nadutých mladíků s IQ jen o něco málo vyšším než mají jejich zmutovaní soupeři, ale nikdo ji (alespoň v mých očích) neodpáře vysoce smrtonosné tempo, řádně krvelačné mordy, zábavná pomrkávání směrem k populárním filmovým výjevům (Rambo, Predátor, Texaský masakr) a jednu skvělou postavu, která se rozhodne vypořádat se zlem skutečně vybraným způsobem. Zábavný výplach, který možná postrádá logiku a skutečné napětí tváří v tvář tak odporným násilnickým kreaturám, ale jinak v něm všechno, alespoň v měřítkách přímočarého teenagerského slasheru, funguje v podstatě na jedničku.... ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu ne zas tak blbé. Logika sice opět schytává čestné K.O. (v jednom lese mizí kvanta lidí, přesto nikoho nenapadne podívat se do útrob zavřené továrny; celý systém fungování TV soutěže je přinejmenším podivný), ale už nejde o natolik předvídatelnou a stupidní podívanou, aby výrazněji nudila či urážela divákovu pozornost. Úvodní scéna pobavila. Třetí hvězda za Henryho Rollinse; vždycky jsem si přál, aby se v podobném filmu objevila nějaká drsná militantní guma a nakopala všechny ty zrůdičky do řitě. 5/10 ()

Reklama

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $4miliónyTržby za predaj DVD v USA $8,870,326 //počet predaných kusov 480,620║ Po celkom solídnej prvej časti prišla dosť odbitá druhá časť, čo vypadá ako čisto televízna produkcia bež štipky pokusu o nejakú zaujímavejší príbehu stavbu, k tomu masky sú odfláknuté ako všetko ostatné. Takýchto nezaujímavých kvázy horrorov tu už bolo nespočetne a v omnoho lepšej kvalite. /10%/ ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

70%. O nieco slabsie, ako jednotka, ale stale sa mi to celkom pacilo. Dobry rozbeh hned na uvode, ta vrazda bola dost brutalna, potom nastane asi tak polhodinka nudy a pomaly sa to zacne opät rozbiehat, ked zacnu buduce obete prichadzat na to, ze niekto ich tam vrazdi. Nepovedal by som, ze je dej uplne predvidatelny, pretoze prave ten hrdina, o ktorom som si bol isty, ze sa mu nic nestane, prave on to schytal. Takze kto to prezije a kto nie, zostava pre divaka len zahadou... 08.06.2010 ______ Erica Leerhsen - (Nina) +++ Henry Rollins - (Dale) +++ Texas Battle - (Jake) +++ Aleksa Palladino - (Mara) +++ Daniella Alonso - (Amber) +++ Steve Braun - (Jonesy) +++ Crystal Lowe - (Elena) +++ Kimberly Caldwell - (Kimberly) +++ Hudba: Bear McCreary ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Produkčný tím a partia súťažiacich prichádza do hlbokých lesov, aby tu začali nahrávať ambiciózny televízny projekt. Zúčastnení majú za úlohu prežiť niekolko dní v divočine bez akéhokolvek vybavenia, ale nikto z nich netuší, že v lesoch sídli zdegenerovaná rodina kanibalov, ktorá si podá každého, kto vkročí na ich územie. - Prvé pokračovanie série Wrong Turn sa na rozdiel od jednotky nesnaží o seriózne spracovanie ani napínavý dej, ale ide už len o jednoduchý video film, ktorý sa nedá označiť inak ako guilty pleasure pre hororového diváka. Tam, kde sa prvá časť snažila byť vážna a dávala do ústredia charaktery, o ktoré mal mať divák záujem, dvojka ponúka už len stereotypné postavičky hrdinského vojaka, vtipkujúceho tupca, skrachovaného atléta a všetky ďalšie klasické americké typy postáv. To je v podstate správnou volbou, pretože divák je hneď od začiatku pripravený na to, ako táto banda nesympatických súťažiacich začne padať dole. Ako nenáročný horor má dvojka oproti prvej časti výhodu v tom, že je explicitnejšia a ponúkne viac gore a nejakú nahotu, čo jednotke chýbalo. Kanibali sú tiež aktívnejší, majú medzi sebou aj mierne náznaky komunikácie a dozvieme sa aj niečo o ich rodinnej histórii, aj keď scén s ich otcom / dedom mohlo byť viac. Aj keď to objektívne na plné hodnotenie nie je, päť hviezd tu naďalej ponechám, pretože ide o jedno z diel, ktoré odštartovali moju lásku k hororu a ako reprezentant Hixploitation subžánru patrí tento horor medzi tie najsilnejšie. + herečka z Texas Chainsaw Massacre a Mischief Night + herec z He Never Died + herec z Final Destination 3 + herečka z The Veil a Holidays + herečka z The Hills Have Eyes II, The Collector a Re-Kill + herec z Wolves a Demon Legacy + herečka z Final Destination 3 a Final Destination 5 + herec z The Blackburn Asylum a Joy Ride 3 + herec z Horrified, Frozen a Victor Crowley ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama