Reklama

Reklama

Keď si raz vnútri, už sa nikdy nedostaneš von. Šestica študentov nastúpi na univerzitu, kde údajne straší.
Madison McBridová dodnes trpí nielen traumou zo straty pomäteného otca, ktorý zomrel, keď mala deväť rokov, ale aj traumou z minuloročnej samovraždy svojho milovaného brata. Madison chce prekonať svojich démonov, a tak sa rozhodne nastúpiť na Univerzitu Richarda Millera, kam dochádzal aj jej brat. Na prechádzke po areáli sa stretne s čudáckym školníkom Wilburom Mackeyom, ktorý jej povie, že tu vraj straší. Madison si tam však rýchlo nájde nových priateľov - od drog abstinujúceho Holta, strešteného Stringa, sexuálne zneužitú Ivy a Mayu a tiež vtipkára a atléta Tommyho. Všetci spolužiaci trpia určitými traumami. String objaví na internete správu, že v roku 1935 ich internát a ďalšiu opustenú časť spravoval Dr. Magnus Burke a ústav bol útočiskom pre problémových a nebezpečných tínedžerov. Roku 1939 však proti šialenému doktorovi povstali stážisti a odhalili pravdu o jeho liečbe, resp. o jeho zabíjaní. Ukáže sa, že Dr. Burke v budove stále je a hľadá duše, ktoré by mohol mučiť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (94)

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Azyl je s přehledem nejhorší Elisův film. Bez nápadu, invence, špetky něčeho zajímavého. První polovinu jsem myslel, že sleduju nepovedenou parodii na nějakej horor. Jenže je problém, že to všichni myslí vážně. Finále v lese je už vyloženě wtf, tam jsme skoro v Mortal Kombat. Ztráta času...zem buď panu Elisovi lehká. ()

Ivec 

všetky recenzie používateľa

No ani neviem čo napísať o takomto filme, nakoľko vo mne veľa dojmov nezanechal. Snáď len toľko, že hororov tohoto typu som už pár omrkol, ale až s takto primitívnym podaním asi nie. Veľmy plytký dej mi nedovolil stotožniť sa s hlavnýmy postavami, a dokonca by som sa v rámci otrepaného príbehu ani stotožnovať nechcel. Nie je v tom nič, čo by ma prekvapilo, očarilo, zaujalo... Aj keď, trocha ma zaujala pasáž, keď "Nitka" rozpráva o hystórií budovy a doktorovi "magorovi". Ale inak nič... Ba čo ma neskutočne sklamalo bol koniec... Takto by sa to naozaj nemalo končiť vo filmoch tohto (a možno ani žiadneho iného) žánru. Ak by takto končila epizóda "itchyho a scratchyho" tak fajn... :) Ale preboha film, ktorý sa celý dlhý čas tvári tak neskutočne vážne nakoniec finišuje absolútne priblblo štýlom Buffy, premožiteľky upírov...???? To nám zasa raz pán režisér predviedol, aké jednoduché je urobiť si prdel z nadšencov hororu. ()

Reklama

MFZB 

všetky recenzie používateľa

Slabý horor strašne a hlavne dosť nudný a v niektorých prípadoch mi prišiel ako dosť jebnutý. Takýchto filmov o šialených doktoroch je milión 5 a toto je práve jeden z tých najhorších. Ani krvavé ani strašidelné, proste nula bodov a prečo vlastne 2*?...už len že to nepôsobilo nejak amatérsky a za celkom fajné ženské. Nic víc... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tento film vidím po rokoch a 1* musím zobrať. A aj tie 2* sú asi na tento film veľa, ale tie zatial ponechám. Keď som pred rokmi dal 3*, asi sa mi na nom niečo páčilo, ale teraz to bola čista hrôza. Nezabalil som to lem kvôli Sarah, na ktorú sa veľmi dobre pozerá a aj herecky bola jednoznačne najlepšia. Dialógy ako z materskej školy, postavy sa chovali totálne jeble a kopírovanie Freddyho sa teda vobec nevydarilo. Freddy mal štýl, vtip a efektnosť, čo tento trápny doktor nemal šancu sa k nemu ani priblížiť. Celé to bolo ako zo zlého vtipu a čoraz viac ma iritoval, chvalabohu to zachránili titulky na konci filmu. Tak 1* za Sarah a tá druha za aspoň trocha slušne znázornene vraždy. A dúfam, že sa už tak ľahko nestretneme. ()

Alexandre 

všetky recenzie používateľa

Po vynikajícím druhém Nezvratném osudu a ucházejících Hadech v letadle přichází bídný Azyl. David R. Ellis má na mnohem víc. Jeho druhé pokračování Nezvratného osudu je mým nejoblíbenějším dílem a taky jedním z mých nejoblíbenějších hororů. Nechápu, proč nenatočí radši něco na ten způsob. Tohle byla prostě nuda, nic víc. Kdyby měl film alespoň tu atmosféru trochu lepší, ale tohle... 40% ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama