Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (193)

hanagi 

všetky recenzie používateľa

Mám moc ráda staré romantické komedie z 30 let a zdá se, že George Clooney je na tom podobně. Natočil totiž velice stylový film, který dodržuje daná pravidla - jednoduchý příběh, vtipné dialogy a kousek morálního poselství ohledně manipulace s pravdou. Podařilo se mu udržet rytmus celého vyprávění, dobovou atmosféru i typově přesné herecké obsazení. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ďalší Clooneyho réžijný počin sa nesie vo veľmi uvoľnenom duchu. Príbeh rozpráva o skupine futbalistov, ktorý chceli preraziť a zarábať si tým čo vedia a čo ich baví. Do lona im padol zázračný chlapec a vojnový hrdina Carter. A tak to využili. Film sleduje tri dejové línie - prvá je o víťazstve, druhá o priznaní pravdy - pretože okolo Carterovho hrdinstva sa vznášajú pochybnosti a tretia je romantická. Film v značnej miere zachraňuje vtip. Podarené vtipy na vysokej úrovni dielo vyzdvihujú a robia ho zaujímavejším. Tri línie, ktoré sa neustále prepletajú a ovplyvňujú bohužiaľ nedokážu zaujať. Myslím si, že je to s časti aj moja chyba, pretože filmy o športe ma nikdy nejako nebrali, aj keď atmosféra 20 rokov v Clooneyho podaní je naozaj nezabudnuteľná. Filmu chýba potrebná dávka veľkosti, ktorý by dopomohol k tomu aby sa film bral ako skutočný príbeh a v druhom rade aj určité čaro, ktoré by s toho spravilo krásnu rozprávku. Film je príjemný, ale má až príliš veľa nudných miest a hluchých dialógov. Všetko to zachraňuje Clooney a Zellweger ktorých hašterivé dialógy sú zdrojom mnohých vtipov a situácií. Nadpriemerne natočený priemer. ()

Reklama

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Clooney ma ešte nikdy nesklamal pred ani za kamerou. Dokonca si dovolím tvrdiť, že na oboch frontoch patrí medzi elitu. Precízny výber látky a adekvátne prevedenie s vystihnutou dobovou atmosférou. Tento film má jednoducho šmrnc po každej stránke. A hudba, mňam. 80%, ako dobre vyzreté a vychladené vínečko. Už teraz sa teším, čo tento skúsený kozák prinesie najbližšie. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Nie je drevo ako drevo, a tieto dve "tvrdé polienka" v podaní G.Clooneyho a R. Zellweger to pekne rozpálili. Okrem vzájomného zvádzania a hľadania si cesty k sebe, pripomínajúceho beh cez prekážky film ponúka aj príbeh talentovaného hráča amerického futbalu a veľa skutočností odohrávajúcich sa vo vnútri mužstva, takže si môžete vybrať čomu, alebo ku komu sa prikloníte. Ja som sa nebránil ničomu, pretože každý kúsok tejto šťavnatej romantickej komédie mi padol vhod. Všetko sa drží v primeranom období počnúc nenáročnými dresmi futbalistov až po kabaretnú hudbu, ktorá výborne doplnila humorné situácie, ktoré perlili od samého začiatku. Clooney to ozaj dokonale zrežíroval a nechal dosť priestoru aj rôznym zápletkám a postupnému zaujímavému odhaľovaniu. Z veľkého množstva ponúknutej zábavy ma najviac pobavil úvodný tréning Big Gusa a výkrik malého Pajdu "Bulldoci" v krčme plnej fanúšikov Chicaga. 80% ()

BoXBe 

všetky recenzie používateľa

Georgi, chtěl ses stylizovat do této polohy, chtěl jsi odlehčit svým rolím veselým připomenutím starých černobílých klasik a chtěl ses pobavit a pošklebit na kameru? Proč ne.... Proč k tomu přibrat Reneé? Složitější odpověď - asi má smlouvu se studiem, asi má špulící rty, ale rozhodně to není nejlepší herečka pod sluncem, spíše mrkací panenka. Ta přílišná stylizace do 20. a 30. let byla násilná, nezapadli jste mi tam a vtipné dialogy byly buď přetažené nebo nedotažené. Zkus to znovu, za čas, trochu při zemi, s méně hýřivými barvami (asi jako v Good Night, Good Luck) a já věřím, že se rád podívám a že budu spokojenější. Letaherheads už svůj čas okrást nenechám. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)
  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)

Reklama

Reklama