Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agenti FBI John Crawford a Tom Lone pri zásahu proti Jakuze mali zlikvidovať aj mafiánskeho zabijaka Sólistu. Ten však prežil a zavraždil nielen Toma, ale aj celú jeho rodinu. O tri roky neskôr John vyšetruje prípad, v ktorom znova figuruje Sólista. Prečo však zaútočil na vlastných kolegov z Jakuzy? Je možné, že zradil svojho šéfa Shira a pracuje pre jeho rivala, mafiána Changa. Získava pre neho drahé sošky koní, ktoré patrili Shirovi. John odhalí, že Sólistovi nešlo o likvidáciu gangstrov, ale o lúpež, pričom mu musela pomáhať polícia. John stretne Sólistu zoči-voči a zistí, že po plastickej operácii zmenil podobu. Do mesta prichádza Shirova dcéra, aby urobila v Jakuze poriadok. Sólista rozpúta vojnu medzi Shirovou Jakuzou a Changovým gangom. Medzi mafiánmi dôjde k veľkej prestrelke, do ktorej sa zapojí aj polícia. John prenasleduje Sólistu, ten však uniká. Teraz je však už jasné, že Sólista stále pracuje pre Shira a má za úlohu úplne zničiť Changovu rodinu. Zlikviduje Changa, ale jeho žena a dcér utečú. Zároveň zabije Shirových mužov, aby o tom nemohli hovoriť. Do mesta prichádza samotný Shiro a John vie, že jedine on môže Sólistu zastaviť. Preto ho informuje o jeho poslednej chybe... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (315)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Mám tenhle film rád. Je to možná malinko moc dlouhé, ale spojení Stathama a Liho je prostě výborné. Snad kdyby toho Jeta bylo ještě o něco víc. Ta finální pointa je trochu prapodivná, ale zase má ten správný béčkový styl. Akce zde sice není tolik, ale prostě jsem si k filmu udělal nějaký ten vztah. Pro mě dobrá zábava. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Určite nie som sám, kto si myslí, že zo spojenia Jet Li - Statham by sa dalo vytrieskať oveľa viac, než ako ukazuje tento film. Namiesto nekonečnej akcie som videl len prázdnotu balansujúcu na hrane nudy. Našťastie to títo dvaja borci dokázali vytiahnuť z priepasti nevydarených snímok a zakaždým, keď boli na scéne, tak bolo na čo pozerať. V druhej polovici sa film znateľne rozbieha, ale samotný koniec je úplne mimo. Príbeh si zakladá na vojne japonskej mafie, čo je sympatické a dejovo až na pár miest vcelku dobre zvládnuté. Akcie mohlo byť asi o 200% viac, aspoň ten Jet Li miestami váľa. Príbeh je zaujímavý a dá sa povedať, že aj nečakaný. Len mi tam chýbalo viac akčných scén. Čakal som akciu od začiatku až do konca. Trochu sklamanie, keď vezmem na vedomie, kto tam hrá hlavnej úlohy. Mohla z toho byť pecka, bohužiaľ vznikla iba roztržitý triller, ALE našťastie sa na 'War' dá pozerať. ()

Reklama

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Akcny film na urovni videoSeagaloviek z tej doby. Cize technicka stranka vyzera celkom profesionalne, ale akcie je minimum. Tak maximalne 5 minut na cely film. Jedna prestrelka, jedna autonahanacka, jedna nahanacka po budovach a konecne na konci aj trochu bitiek. Na tu medzi Stathamom a Lim musime cakat skoro az do konca. Trva 30 sekund a za vela nestoji. Nielen bitky ale vsetky akcne sceny kazi bleskovy strih v style megababraka Megatona. Takze nielenze tu je malo akcie, ale ani za nic nestoji. Co vzhladom na obsadenie dvoch akcnych borcov v stale dobrej forme a angazovaniu spickoveho choreografa, dost naserie. Zapletka o supereni japonskej yakuzy a cinskej triady je neskutocne nezazivna a ako bonus tu mame imbecilnu pointu, ktora nedava zmysel. Vysledkom je najhorsi Jetov film aky dodnes natocil. To Statham si podobnu sracku strihol aj s Megatonom alebo s Uwe Bollom. 1/10. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa Jason Statham a Jet Li nikdy neprepracovali medzi mojich absolútnych top akčných hrdinov, ale predsa len ich mená mám zafixované ako nositeľov vyššej kvality akčných snímkov, v ktorých sa objavili. Takže od titulu v ktorom stvárnili dve hlavné úlohy som očakával, že to bude svižná akčná jazda, pri ktorom sa dobre pobavím. Avšak vďaka scenáristickej impotencii Lee Anthony Smitha a Gregory J. Bradleyho a režisérskej nemotornosti Phillipa G. Atwella to za veľa nestálo. Škoda, mohlo to byť omnoho lepšie. ** ()

mil@n.fanatik 

všetky recenzie používateľa

Mírně nadprůměrný akční hriller s tradičně skvělým Jasonem Stathamem v akčních filmech a i Jetem Lim. Film není bůhvíjak oslnivý svým dějem a kvalitou, ale akční řezba to nahrazuje. Fanoušci akčních filmů jsi přijdou na své. Ty jako mě tento film na srdci příjemně zahřál a potěšil. Celkově ale jak už jsem psal - mírně naprůměrný akční film a hodnocení nejspíš odpovídá.. .. 60% ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (10)

  • Auto, které řídí ve filmu Crawford (Jason Statham), je Chevrolet Chevelle SS, model 1969. (rawboy)
  • Původní název filmu zněl Rogue. Ten však studio Lionsgate posléze změnilo na stávající War, aby tak předešlo záměně s krokodýlím thrillerem studia The Weinstein Company, jež do kin vstupoval v tomtéž období pod stejným originálním názvem Rogue (2007). (Conspi)

Reklama

Reklama