Reklama

Reklama

Mladý audítor Jonathan McQuarry trávi celé dni a noci kontrolou účtovných kníh veľkých firiem na Manhattane. Jeho svetom sú kancelárie a haldy spisov. Počas neskorej práce v kancelárii ho osloví atraktívny a dobre oblečený muž, ktorý sa predstaví ako Wyatt Bose, ponúkne mu joint a čoskoro sú z nich kamaráti. Keď si náhodou výmenia mobilné telefóny, Jonathan s údivom zistí, že Wyattovi volá niekoľko žien s otázkou, či je dnes večer voľný. Jonathan zistí, že ide o tajný sexuálny klub, v ktorom si zaneprázdnení mocní ľudia navzájom dohadujú anonymné stretnutia v hoteloch s nezáväzným sexom. Jonathan sa v klube zamiluje do ženy svojich snov, známej ako symbol S. Keď žena nečakane zmizne a spolu s ňou aj 20 miliónov dolárov, Jonathan sa ocitne v obrovských problémoch. Stane sa totiž hlavným podozrivým z viacerých zločinov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (154)

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Přemýšlím a pohybuji, že by se i úspěšné ženy z vyšší společnosti nechali bodat jen tak pro členství v nějakém němém klubu nymfomanů od nějakých vyklepaných skoro paniců, někde na hotelovém pokoji. Když pominu, že ano, tak nechápu proč si Waytt neukradl ty špinavý prachy sám, když byl takovej frajer. Nemusel vymýšlet šílenej plán, kde navíc Jonathan ke konci dostal návod co a kam z penězi, jinak by nevěděl která bije. Mohl to na něj jen narafičit a nešpinit si ruce. Nakonec i na Waytta došlo ve velmi komickém závěru. Ve filmu je sice možné všechno, ale aby nás někdo až takhle zkoušel? To mi přijde už moc... ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Kriminální, zapletené, Ewan McGregor × obyčejné, bez šťávy, jednoduché. Film plynule a stejnoměrně ubíhal, až dospěl ke svému nijakému konci. Zápletka klasická, ne moc promyšlená, jednoduše jednoduchá. Herecké výkony také nijak excelentní. Příběhy o kradení identit tu už byly, a lepší. Tento snímek může nalákat maximálně na pár "nahých" scén, ale to je asi tak všechno. ..to je takovej ..., proč v tom parku nechal ty prachy?! ()

Reklama

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Žiadne strhujúce divadlo, ale ako oddychovka ujde, podobných podvodníkov sme už videli neúrekom a boli aj horší, veľmi sa netreba pri pozeraní zamýšľať, lebo všetko odhalíte skôr, ako sa to objaví na obraze, mohli to osviežiť aspoň herci, ale ani tí nemali svoj deň, a len tak na okraj, ak niekto toto pokladá za erotický thriller, tak mi je ľúto jeho predstáv o erotike, takže 60%. ()

RomanHyde 

všetky recenzie používateľa

Podvod byl něčím nadprůměrný a něčím zase výrazně podprůměrný. Nadprůměrné bylo nasmínámí a atmosféra snímku. To byla velmi dobrá filmařina, ovšem tu sráží do kolen velmi podprůměrný scénář a konec, který působil jako kyblík studené vody na nadrženého psa. Výkony herců jsou velmi dobré , snaží se co to jde, ovšem klády, které jim hodil pod nohy scénárista potažmo režisér, by neustála ani Meryl Streep. Podvod je proto béčkový film a není hoden velkého stříbrného plátna, spíše průměrné televizní obrazovky. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Tak to byl teda pěknej podvod. Ze začátku se to rozjelo dost dobrou erotickou zápletkou, ale jak se do toho přisraly prachy, tak už to začlo ztrácet ščávu. Prachy zkazej všechno, každej je hrozně materiálně založenej. Hugh Jackman to asi ani nemusel hrát, protože mi to přišlo, že z toho filma chtěl jedině tak vytáhnout nějaký prachy. McGregor jako úředníček byl o moc lepší (a pak že úředníci maj nudnou práci). Michelle Williams se mi nijak do hlavy nezapsala, takže zůstane zaškatulkovaná jako "taková tamta nevýrazná bloncka, jejíž jméno si nepamatuju, ale je pěkná". ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)
  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (viac)

Reklama

Reklama