Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Celulitidová Lindsay, nebo vymetačka mejdanů jak chcete a její neslavný vstup do hororového žánru. Příběh o dvojčatech a maniakovi jenž rád uřezává ruky a nohy mladým dívkám mě zrovna moc nenadchl. Teenagerskou hvězdičku Lindsay Lohan moc v oblibě nemám a přestože se jí několik filmů povedlo si myslím, že by měla raději zůstat v dnešní době už jen u toho chlastu. Děj filmu se neskutečně vlekl, atmosféra stagnovala na nezajímavých pasážích a amaterských tricích, jenž mu měli dopomoci k navození jakého si mysteriozního puncu. Místo toho zde byla k vidění jen fušeřina a gumové prstíky jenž si v klidu připnete sponovací jehlou. Ani se moc nedivím, že film dostal pořádný počet ocenění Zlatých Malin (celkově osm) což je asi rekord. Z kdysi populární herečky se postupem času stává troska, která by měla zůstat raději u toho tančení kolem tyče. To jí docela šlo a celkem jí to i sedlo. I kvůli tomu tenhle film neodsunu do odpadních vod, ale nějaký ten bodík mu přece jen dám. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

...videl som veľa hlúpych filmov-toto bol jeden z nich.našťastie som pozeral v zrychenom móde-pretáčal niektoré sceny. preto ak niekto vie? prečo to ten dotyčný robil - unos,amputácie,mučenie. kto to bol? dôvod ? inak absolutne samoúčelné. a hlavne kto má aspoň základné vedomosti o anatomii-musí vedieť,že tak to nefunguje-preto tie drastické sceny boli vlastne smiešne-ak by prišla u ruku za chvíľu by vykrvácala a nie beháala ako raketa...a to ako si sama sebe prišívala prst...uplna kravina. ()

Reklama

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Tak to zas bola silná dávka americkej "slátaniny". Lindsay Lohan je naozaj strašná herečka a aby sa to ukázalo, tak jej napomáhal dosť amatérsky scenár. Námet bol dobrý, naozaj sa mi páčil nápad, ale aby sa stále vyplňovalo hluché miesto tým, ako sa Lindsay vrtí pri tyči? Pobaví ale nie stále. Plus ma ešte dorážala digitálna kamera, ktorú začínam nenávidieť. Jedna hviezdička za nápad a druhá za Linday´s Body. ()

klima777 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zábavné. A nikterak zvlášť zmatené. Dvojčata, empatie, stigmata (či spíše odpadávající kusy těl) atd. Jen by mě zajímalo, zda všechny předchozí oběti (tedy nejméně jedna) též odmítly zdokonalovat svou hru na klavír, případně se účastnit soutěže mladých talentů... P. S. Sovy opravdu nejsou, čím se zdají být, tento axiom se opět potvrdil. 2,5 hvězdičky. ()

ScarPoul odpad!

všetky recenzie používateľa

fajn Tento film to dokázal. Znechutilo mi lindsay lohanovú, znechutilo mi to modrú farbu pretože není jedného posraného záberu bez modrej. Je to drastické ale tak strašne hlúpe až ma zaráža tá miera stupidity. Raz to je aubrey inokedy dakota chce si prišit odmrznutý prst, není tam nahá, vôbec není sexi, jediné čo na tomto filme stojí za to je hudba ale to si radšej stiahnité soundtrack, lebo toto je utrpenie, som neveril, že môžem vidieť stupidnejší film ako data movie a epic movie a všetky filmy s kotkom a madlom a zabi te niekto tú vondráčkovú, pretože ako dabuje tak mi ide mozog z hlavy vyskočiť, hrať nevie, spieva hovadiny nech sa zamerá na jednu vec a robí ju poriadne a nie tri naraz a všetky na hovno. odpaaaad!!!! ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (9)

  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. Lindsay Lohan dostala stejné ocenění pro nehorší pár a nejhorší herečku a Chris Sivertson si vysloužil Zlatou malinu za nejhorší režii. (Pepinec)
  • V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)

Reklama

Reklama