Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom (Patrick Dempsey), si užíva život naplno: je sexy, je úspešný a vie, že sa môže kedykoľvek spoľahnúť na svoju okúzľujúcu kamarátku Hannah (Michelle Monaghan). Všetko dokonale funguje až do chvíle, keď Hannah odíde na šesť týždňov pracovne do Škótska... A Tom si uvedomí aký je jeho život bez nej prázdny. Rozhodne sa ju požiadať o ruku, hneď ako sa vráti. Je ale ohromený keď sa dozvie, že sa zasnúbila s bohatým a sympatickým Škótom a plánuje sa k nemu presťahovať. Keď ho Hannah požiada, aby jej išiel za „družičku“, rozpačito súhlasí, ale len preto, aby jej prekazil svadbu a získal ju pre seba, kým ešte nie je neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (169)

larelay 

všetky recenzie používateľa

na zabitie sobotneho vecera, kedy clovek lezi po porode doma na gauci, boli ho rana po operacii, je pod antibiotikami, tak preco nie :D za normalnych okolnosti by to bol asi odpad, ale videla som film znacne "ovplyvnena" inymi vplyvmi, takze musim hodnotit na zaklade tohto faktu. Patrick ma charizmu ako svet, Michelle naopak skoro vobec (v tomto filme), Kevin McKidd nieco medzitym, a proste to inak dopadnut nemohlo. ()

higuain 

všetky recenzie používateľa

To se vám takhle stane nemilá věc. Od puberty máte nejlepší kamarádku v roli nejlepšího kamaráda, trávíte s ní víc času, než s kýmkoliv jiným a když si najednou vzpomenete, že jí vlastně milujete, tak ona si přivede snoubence a zřejmě se těžce zamilovala, že po několikatýdenní známosti už má prsten na ruce. Ale žádný strachy, ono to s tou její zamilovaností nebude tak horký, stačí jí dát pořádnou pusu s jazykem uprostřed nějaký předsvatební oslavy, rozbrečet jí, odjet pryč, mít na poslední chvíli prozření a pak hurá heroickým sprintem na svatbu, tentokrát s přídavkem v podobě jízdy na koni. Tohle je zkrátka šíleně předvídatelný, patetický a celkově pitomý i na žánr "romantická komedie podle předem dané šablony". ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Naprosto tuctová romantická komedie. Ty si jako žánr nikdy nehrály na extra originalitu, ovšem tady na předvídatelnosti snad přímo staví, stav věcí víme od prvních minut. Jako jo, Američanům ve Skotsku se dá párkrát zasmát a Michelle Monaghan je zlatíčko; zato Patricka Dempseyho (zejména jako prostopášného hejska) jsem nikdy dvakrát nemusel. ()

Loki81 

všetky recenzie používateľa

Diky bohu ze jsem na to nesel do kina jak jsem planoval a mel jsem moznost shlidnout tento snimek o par dni drive. Trailer byl totiz opet podvodne sestrihan v pomerne solidni prislib zabavy. Udelal bych si totiz nehoraznou ostudu jak u manzelky, tak u pratel, ktere bych na to do kina vytahl. Ani sam Dempsey ve skotskem minikiltu a se svym sympatackym facem tuhle nehoraznou kravinu nezachranil. Nuda, neoriginalita, traparna... ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Tak aby bylo jasno, romantické filmy mám rád. Nevadí mi stokrát omleté klišé, ani by mě nevadil předvídatelný konec a ani by mě zas až tak nevadilo, že film "Jak ukrást nevěstu" ve své podstatě vykrádá "Svatbu mého nejlepšího přítele". Co mi ale vadí je, že tady až na malebné obrázky skotské krajiny a hudební doprovod, kde dominují se svou baladou Oasis, nefunguje vůbec nic. V jednom momentě řekne hlavní hrdinka Hannah (Michelle Monaghan) Tomovi, kterého hraje Patrick Dempsey, že je úžasný. Což o to, Patrick Dempsey úžasný možná je, ale film, ve kterém hraje, úžasný teda není ani náhodou. Je znát, že scénaristé vařili doslova z vody a co možná budilo alespoň pousmání na papíře, ve výsledku nefunguje ani náhodou. No a konec - škoda mluvit...A tak jediné, co mě opravdu pobavilo, byly fosforeskující thajské korále na krku báby hlavní hrdinky...A to je sakra málo! ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama