Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom (Patrick Dempsey), si užíva život naplno: je sexy, je úspešný a vie, že sa môže kedykoľvek spoľahnúť na svoju okúzľujúcu kamarátku Hannah (Michelle Monaghan). Všetko dokonale funguje až do chvíle, keď Hannah odíde na šesť týždňov pracovne do Škótska... A Tom si uvedomí aký je jeho život bez nej prázdny. Rozhodne sa ju požiadať o ruku, hneď ako sa vráti. Je ale ohromený keď sa dozvie, že sa zasnúbila s bohatým a sympatickým Škótom a plánuje sa k nemu presťahovať. Keď ho Hannah požiada, aby jej išiel za „družičku“, rozpačito súhlasí, ale len preto, aby jej prekazil svadbu a získal ju pre seba, kým ešte nie je neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (169)

lareinna 

všetky recenzie používateľa

Dávam tri, lebo je to pohodový film a Patrick Dempsey má tiež hviezdu. No, nemám rada otrepané scénky typu "že Tomovi na dvere zaklope polonahá blondína a práve v tej chvíli si jeho vyvolená akože zmyslí, že mu chce niečo povedať a načape "pri čine" blondínu ako sa po ňom sápe, potom mu dá jeho vyvolená facku, lebo on za všetko môže, on ju podvádza"...a pod., ...to je asi tá zápletka, ktorá sa musí rozpliesť a vysvetliť a je to tak namáhavé, že on naozaj do kostola dobehne na poslednú chvíľu..a je tu šťastný koniec..uff ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Áno, každý chlap by chcel žiť vo svete, kde sa stačí pozrieť na sexy ženu na ulici a program na večer máte zaistený. A že sa bude každá a vlastne každý človek vo vašom okolí riadiť vašimi infantilnými pravidlami. No a ak náhodou zistíte, že po 10 rokoch milujete nejakú svoju kamošku, tak vás musí tajne milovať aj ona. Fakt som sa zabával na predstave, že by som niečo podobné vytasil na nejakú babu, čo poznám od dvadsiatky. Romantický film na to, aby bol romantický, nesmie byť najmä falošný a tento je falošný v každej scéne. ()

Reklama

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Jsem marod a ležím v posteli, a hraje v tom Michelle. To jsou jediné dva důvody proč jsem tuto nevýraznou kopii všech romantických komedií viděl. Je to bohužel nenapadité a nemá to švih, navíc se zápletce nedá věřit. Hlavní hrdina sice je celkem mile ulítlý a nedospělý , ale není tam žádná chemie, žádný dobrý humor...Jako čaj z použitého pytlíku. Prostě slabý odvar podobných , ovšem lepších komedií, které mají to " něco ". ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Nezajímavá, mdlá romantická komedie, která dokáže alespoň elementárně zaujmout v první polovině, v hloupější a kýčovito-klišovité polovině druhé už ani to. Patrick Dempsey snaživý, Michelle Monaghan krásná, sympatická, leč nevýrazná. Občasné pokusy nepřirozeně a násilně tlačit na komediální pilu jsou nejen neúčinné, ale pro tento film spíše toxické. ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (6)

  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama