Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(viac)

Recenzie (142)

Mulosz odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvni polovina se jevila velmi genialne, ale v druhe pulce uz bylo vse na jedno brdo. Ke konci me ten film uz dokonce zacal srat. Vice nez na to, jak vse dopadne, jsem s napetim ocekaval, zda se pri projekci tohoto dila na Festivalu otrleho divaka v publiku nestrhne bitka, presneji receno, zda nektery z impulzivnejsich divaku neda do drzky dvema curackum, kteri po celou dobu projekce hlasite hulakali, kviceli, bodre placali rukama a snazili se byt "vtipnejsi" nez film. Ani toho jsem se nedockal, ale skoda, chvilemi to vypadalo slibne:-) ()

wampire23 

všetky recenzie používateľa

Tento snímok je aj pre mňa, ako vyznávača okrajových žánrov, dosť rozpačitý. To, že v sebe spája nespojiteľné žánre, to by mi ani tak nevadilo, naopak niektoré hudobné časti ma dosť pobavili. Problém je, že v sebe spája to NAOZAJ vtipné s tým NAOZAJ trápnym. Jednu scénu sa smejem od ucha k uchu a ďalšia ma svojou trápnosťou donúti zamračiť sa. Taká je už raz TROMA:D. Ale ku gore scénam v ich typickom tromáckom prevedení nemám väčšie výhrady. Škoda, že ich bolo vo filme (na môj vkus a očakávanie) trošku málo. Je tam síce jeden 5-minútovy gorefest, kde sa trhá a požiera úplne všetko a vyzerá to ako pocta Braindeadu, ale to je pre fanúšika spllateru trošku málo. Takto zostal film na polceste medzi odpadom a 5* a nechýbalo veľa, aby sa prehupol k obom stranám. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Začiatok na cintoríne bol parádne schopný aj z gore omáčkou.Ja som sa bavil a vy nie?Može byť,že nie takýto fekálny humor veľa ľudí neocení aj ja som taký ale tu bol docela svieži a má v sebe najmenej trápnosti ako som u Tromi zvyknutý.Trápnosť tento krát prehrala 6:3 nad dobrým vtipom hurá!!!!!!Film disponuje parádnymi zábavnými dialógmi a to by som ani nečakal.Aj gore efekty boli niektoré veľmi vydarené.Bolo tu aj viacero vynikajúcich nápadov a to som strašne prekvapený. Príbeh je totálne jeblí a v tom je úžasný. ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší film všech dob!!! Néé, to si samozřejmě dělám srandu:-) o nic jiného taky u Tromy nejde, zvlášť pod režijí otce oblíbené společnosti Lloyda Kaufmana. Poultrygeist je jeden z TOP troma movies, po Terror firmeru jsem nečekal, že vyprodukují ještě něco úchylnějšího, do této doby jsem netušil, že něco jako Poultrygeist někdo může natočit. Absurdita snímku je tak dokonalá, že to ani není možné... ()

cocrHeLL 

všetky recenzie používateľa

Abych byl upřímný, nesnáším muzikálové pasáže a vzhledem k tomu, že jsem neměl nic jiného na práci, tak jsem právě tyto pasáže využíval k dolití vína (kdy běžně užívám užitečného tlačítka PAUSE). Nebrání mi to však v tom, abych film hodnotil jasnou pětkou... Troma humor jak má být, gore jak má být, úchylnost jak má být... ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (4)

  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)

Reklama

Reklama