Reklama

Reklama

V tomto filme uvidíte geniálneho komika Willa Ferrella v úlohe kvantového paleontológa Dr. Ricka Marshalla, ktorý zavrhol vedecký svet. Dôvodom je jeho neotrasiteľná viera v cestovanie časom, ba čo viac, Dr. Marshall považuje cestovanie časom za liek na všetky problémy ľudstva. Po prednáške na základnej škole sa Dr. Marshall stretáva s ambicióznou mladou vedkyňou Holly (Anna Friel), ktorá mu oznámi, že roky sleduje jeho prácu a považuje ho za génia. Povzbudený jej nadšením Rick dokončuje zariadenie, ktoré mu umožní cestovať v čase. Okamžite ho ide s Holly a robotníkom Willom (Danny McBride) vyskúšať do jaskyne. Všetci traja sa naraz ocitnú vo svete plnom dinosaurov, piesku a desivých jašteríc. Ak sa chcú vrátiť domov z tohto alternatívneho vesmíru, musia s pomocou opičieho priateľa Cha-ka (Jorma Taccone) opraviť pokazený stroj času. (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (340)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Fascinovane som pozeral na tú znášku bláznivých absurdít a pri každej eskapáde som sa naozaj uisťoval, že toto určite bola tá "NAJ" scéna filmu a nič blbšieho už nemôže prísť, ale chyba lávky - zakaždým prišlo. Ako komédia mi tento film zrovna neprišiel, ale napriek tomu som sa u neho celkom bavil, aj keď trochu inak, než jeho tvorcovia asi zamýšľali. Takže nakoniec to až tak stratený čas určite nebol. Potenciál v podobe Willa Ferrella, veľkého rozpočtu a nápadu zostal nevyužitý - bohužiaľ. Áno hlavným ťahákom tejto komédie je bezpochyby Will Ferrell, ale prečo investovali bezmála 100 mil. dolárov do takejto hrôzy? Digitálne efekty sú dnes už bežným štandardom, takže ani tu neohromia. A komu túto detskú komédiu odporučiť? Snáď len fanúšikom dinosaurov a Willa Ferrella. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Silberling je mág. Ferrell je kráľ a tý ostatný tiež ujdu. Ferrell je kráľom humoru. Každý jeho vtip, každé jeho načasovanie, je jednoducho skvelé. Je tu neskutočne veľa podarených scén, ktoré naplno využívajú jeho potenciál. Silberling vytvoril rovnako kúzelný svet ako v prípade rade nešťastných príhod. Síce to nie je také čarovné, ale unknown číha na každom kroku. Jednoducho sa to nesie v štýle starých dobrodružných filmov, stratený svet a stroj času nevynímajúc. Všetko je to okorenené až príliš absurdným humorom, ktorý nie je zase tak ľahko stráviteľný, ale ak ste jeho vyznávačom, tak to bude pre vás lahôdka. Scéna z močom, finále s T- Rexom, alebo Chorus line pri pterodaktylých vajciach sú len jedny z desiatky perfektných scén, ktoré sú tu krásne natlačené a dávajú dokonalý mišmašovitý zmysel. U mňa nie ďaleko k dokonalosti a reprízu si určite dám. ()

Reklama

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Eržabet Báthory sa stratila. Zrejme slabší scenár ju výkonnostne poslal kdesi za herný prejav T-Rexa a Ferrel a EmsíBride tiež mali čo robiť, aby neprepadli cez sito priemernosti. Neviem, či to má fungovať ako rodinná zábava, pretože malých divákov môže z toľkých narážok na sex rozbolieť hlava a veľkých divákov môže z niektorých zle načasovaných a silených gagov rozbolieť hlava ešte viac. Zato však do Cher si kopli nádherne, to musím akceptovať. 50 Sleestakov. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Jo, jasně, tady musíte "vypnout" :-) a možná budete mile překvapeni. Třeba jako já :-) Jasně, nejedná se o žádný duchaplný příběh a emzáci jsou z gumy, ale jinak jsem se i párkrát zasmál a co do kvality zpracování, tak naříkat nemůžu. Především honičky z tyranosaurem jsou opravdu povedené... Na nedělní odpoledne paráda! :-) 70% ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Když na Slunci nechám shořet tunu trávy, budou všichni na celým světe zfetovaný ? Docela jsem se bavil, nemám rád " sexuální úchylný scény " ,ale když je v tomto filmu budu ignorovat, tak jsem se docela nasmál. A když zapomenete na to imaginární prostředí, tak je to docela zábava. Dinosauři jsou povedení a vůbec nevypadají uměle jako třeba ve filmu http://www.csfd.cz/film/261246-land-that-time-forgot-the/ Sice někdy Dr. Marshalle moc mluví, ale to se dá překonat. Je zde pár povedených scén a jako příklad bych vyzvednul tu s tím " uvařeným " krabem. Věda nezná slitování, ten film za moc nestojí, ale zase bych ho tak moc neodsuzoval. A i když jsem četl spíše záporné ohlasy, přesto jsem se vydal do světa dinosaurů, opolidí, Sleestaků, do světa v prostoru i čase, do skutečné Země ztracených. Jo, a když přežijete titulky bude i malé překvapení. Hudbu dělal Michael Giacchino a použil i píseň Boba Dylana All along the Watchtower http://www.youtube.com/watch?v=jkok1Z4WJuY nebo song Summer breeze od Seals & Crafts. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)
  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)

Súvisiace novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (viac)

Reklama

Reklama