Reklama

Reklama

Falošný brat

  • Slovensko Possession (viac)
Trailer

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

larelay 

všetky recenzie používateľa

Hoci som musela chvilku rozmyslat nad hodnotenim, ale priklonila som sa k styrom hviezdam aj napriek tomu, ze mate obcas pocit, ze sa pozerate na televizny film Rosamundy Pilcherovej, a to najma zo zaciatku. Postupne zacina ale film naberat atmosferu a uzasna hudba, skvela zabery (reziseri mi urcite odpustia, ak sa mylim, kedze som len laik a su to pre mna mihotajuce sa obrazky :D) a hlavne Sarah, ktorej zacinam k neuvereniu prichadzat na chut, davaju tomuto snimku taku zvlastnu prichut, ktoru este stale citim na jazyku. A ta prichut urcite nie je zla, ale skor velmi lahodna. Pribeh je fajn, urcite by sa z neho dalo vytazit este viac, ovela viac, ale ako celok ma film bavil, nemal ani jedno hluche miesto. Potesila rola Tuvi Novotnej, ktora ma zaujala uz v danskom filme Uchadzac. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Takto to dopadne v prípade remaku, ktorého originál sám o sebe aj napriek slušnému námetu nedisponuje až tak veľkým potenciálom. Výsledok každopádne nie je zlý, disponuje svižným tempom, z hľadiska výkonov ústrednej dvojice je minimálne uspokojivý a poteší aj kvalitne navodená atmosféra. Lenže neistý a po povrchu kĺzajúci scenár tieto klady nedokáže úplne predať a nedopovedanosť kombinovaná s dierami v príbehu v takomto krátkom a komorne ladenom snímku zamrzí. Kvalite vydarenejším ázijským remakom, ktorým podla všeobecnej mienky vedie Kruh sa síce Possesion nepriblížil ale ako direct to DVD film sa vôbec nemá za čo hanbiť. ()

Reklama

selviskhed 

všetky recenzie používateľa

Těch změn ve scénáři oproti Kwakově korejskému originálu v podstatě není tolik. A přesto těch pár změn úplně mění o čem celý ten film vlastně je a dokonce i to, kdo je hlavním hrdinou. Všechno jsou to změny k horšímu, ale 4 hvězdičky bych dal asi i bollywoodské adaptaci, která by končila tím, že si všichni tři zatančí a zazpívají veselou písničku v barevných kostýmech. ()

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Tento film má jednu nespornou výhodu. Je natolik krátký, že po jeho skončení na sebe nebudete naštvaní, že jste promrhali cenný čas sledováním takové s*ačky. Remaky asijských horrorů si můžeme rozdělit do několika skupin : výtečný remake (fiktivní kategorie), dobrý remake, špatný remake, příšerný remake, příšerný remake se Sarah Michelle Gellar. Můžete někdo to trpící stvoření utratit, prosím? ()

danielosbourne 

všetky recenzie používateľa

Film bez jediného hluchého místa. Na hlavní trojci Gellar, Pace, Landes se kouká až moc dobře a věříte jim bezmála vše. Příběh má gradující atmosféru, což člověk uvítá a ač je příběh naprosto jasný, jakým směrem se bude ubírat, i tak překvapí. Navíc k tomu skvělá hudba, rozhodně nejsem zklamán...právě naopak. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama