Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (395)

castor 

všetky recenzie používateľa

Tak si to shrňme.. Tihle dva – Joy a Jack – si v „městě hříchů a hazardu“ hojí za zvuků slušného soundtracku své nedávné bolístky, což má spravit pár drinků, bujarých tanečků a jedna „novomanželská“ noc. Ráno se totiž proberou čerstvě oddáni, jsou v šoku, následuje hádka a světe, div se, na výherním automatu naskáčou tři miliony dolarů. Ti dva tak nějak spolu vyhráli ranec peněz, vše skončí u soudu a jeho výsosti z jiné galaxie je odsoudí k pokusu o manželství. Mohl to být s přivřením všech očí sympatický „tah“, ale.. Téma „od nenávisti k hluboké lásce“ tu už mnohokrát bylo, Válka Roseových taktéž, a tak se tahle těžkopádná a obnošená variace musí spolehnout na nehorázně tupé scénky, které občas vykouzlí nějaký ten závan úsměvu, ale jinak jsou jen předvídatelné, mechanicky trapné, potenciálně vtipné momenty odplouvají do ztracena (úvodní sekvence kopaček na narozeninové party) – a toho magora, co hrál Jackova kamaráda-právníka, bych nekompromisně hodil lvům. Stále nevyhaslý sex-appeal Cameron Diaz září jaksi do ztracena, Kutchera, neschopného udělat grimasu, aniž by přehrával, je mi upřímně líto a pozice skladníka by pro něho byla lepší volbou. No, kdybych měl vyslovovat podobný žvásty jako všichni zúčastnění, asi bych se studem propadnul. Režisér Tom Vaughan je břídil, co se velkým obloukem vyhýbá termínům jako je dobrý nápad!! Neiritovalo mě to jako My Boss's Daughter, proto ty dvě **.. Teen Choice Awards se už přesto třesou.. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Jemná, romantická komédia, ktorá by mala zapôsobiť na široké spektrum divákov. Profesionálna réžia, výborná kamera, pohľadní, populárni herci, nenáročný scenár, príjemná zábava, filmový relax na americký spôsob. Nič nové pod slnkom, žiadna progresívna filmárčina. Kopec klišé a už sto krát videných scén. Ale v tomto prípade to nevadí. Je to ukážka dekadentnej nablískanosti gigantickej hollywoodskej produkcie. Je to taký naivne romantický nezmysel, na ktorý sa dobre pozerá. Cameron Diaz a Ashton Kutcher vytvorili v tomto filme sympatický párik. Seklo im to spolu. *** ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nenáročná, příběhově jednoznačně nalajnovaná oddychovka, která splní celkem slušně účel nenásilně zabavit a tu a tam přídat i nějakej dobrej vtípek, ale pravda, těch fakt moc nebylo, nicméně Cameron, ač už neni nejmladší, je pořád kočka a Ashton Kutcher byl pro tuhle komedii přesně ten potřebnej pohodovej týpek, kterej film zjednodušil a uvolnil. Mejdan v Las Vegas je prostě přesně takovej ten typ filmu, kerej sice nenadchne, ale zároveň se nedostaví pocit, že byla chyba si to pustit. ()

Andre3000 

všetky recenzie používateľa

Na začátku sem si trhal vlasy, protože mě to nebavilo a jak Cameron, tak Ashton moc neváleli. Postupně se to zlepšilo, ale přesto si asi příště dám pozar na filmy s Cameron, protože mi moc nesedí. To Ashton je v pohodě a možná by se k němu hodila jiná herečka a trochu jinačí scénář, i když jim o to asi šlo, aby to bylo dost postavené na hlavu a logika odcestovala do teplých krajin, hlavní měla být vtipnost, které bylo občas méně, někdy zase více. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama