Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (395)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z dalsich blaznivych romantickych komedii. Chvilkami som sa musel smiat, ako si hadzali Cameron Diaz a Ashton Kutcher obrazne povedane polena pod nohy. Pacili sa mi na zaciatku videoklipovo dostrihane zabery z Las Vegas a vyber pesniciek mi akurat zlepsil naladu. Takze dobre na pobavenie, ale ako casto a rad pravidelne pisem, netreba mat velke ocakavania. Zatial sa mi s Cameron Diaz v zanri romantickych komedii najviac pacili PRAZDNINY (2006).... 04.06.2008 ________ Cameron Diaz - (Joy McNally) +++ Ashton Kutcher - (Jack Fuller) +++ Treat Williams - (Otec Jacka Fullera) +++ Queen Latifah - (Dr. Twitchell) +++ Rob Corddry - (Hater) +++ Lake Bell - (Tipper) +++ Jason Sudeikis - (Mason) +++ Produkcia: Shawn Levy +++ Hudba: Christophe Beck +++ (Videl v kine 03.06.2008) +++ ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Cameron Diaz že se do tohoto filmu nehodí? Ale jděte někam, lepší že tu byla ona, než aby obsadili nějakou 18-letou neherečku alias "za mě to řekne můj mejkap a sexy tělo, je fuk že neumím hrát". Cameron JE sexy a o tom, že má komediální talent jsme se přesvědčili už dávno. Normálně za 3 *, ale protože Cameron je prostě kráska a navíc (kdo by to byl řekl), moje oblíbenkyně, zvedám nahoru. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ani se mi k tomuhle filmu nechce moc psát. On dostane padáka, ona kopačky, jedou to zapít do Vegas, ožerou se tolik, že se vezmou, on navíc ještě vyhraje tři milióny na automatu, ale s jejím čtvrťákem. Ona chce půlku, soudce jim řekne, že za půl roku to vyřeší. Oni se nesnáší, dělají si naschvály, on je hnusné prase, kterého bych vyhodil z okna, ona je pořád jenom kostra s trochou kůže. no a jak se tak dlouho nasírají, tak jim dojde, že se vlastně milují. Já nevím, ale stokrát víc jsem se bavil u filmu "Red", a to vlastně vůbec není komedie v první osobě. Z takových filmů jako "Mejdan ve Vegas" mám prostě osypky. Herci si pěkně vydělají, divák dostane stejnou přidanou hodnotu, jako kdyby si četl hodinu a půl vtipy na internetu (možná ještě méně), ale navíc za to musí utratit peníze. Tak ale k žehlení dobré, když jste s partou a chcete mít nějakou blbou kulisu, taky ujde. Víc se mi k tomu fakt nechce říkat. Tenhle film vám splyne s dalšími "srandami" jako "Šťastný Nový rok" nebo "Vrahouni". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/motocyklove-deniky-proposition-v-zajeti.html ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Typická romantická komédia, ktorá nie je ničím výnimočná a ktorá si ani nezasluhuje 4* to značí nadpriemerný film, aj keď všetci vieme, že tento film je jednoduchý priemer, tuctovej americkej spoločnosti, ktorá tieto a podobné filmy vyrába ako na bežiacom páse, len preto aby si cieľové publikum - čo sú šťastné páry - užili trocha tej romantiky, ktorá začne tou krásnou a pohodovou v kine a skončí vášnivou a veď vy viete akou onou doma:D Lenže napríklad oproti veľmi sladkému a nesympatickému ako stratiť chlapca do desiatich dní, je tento film okorenený naozaj výbornými situačnými vtipmi, ktoré vôbec nevyznievajú trápne aj keď teda musím uznať, že občas sa nevyhnú samoúčelnosti. Cameron Diaz je veľmi roztomilá a s týmto filmom som si zaspomínal na časy, kedy som o nej bezhlavo sníval každú noc a naopak Ashton Kutcher je u mňa simpaťák číslo jedna. Film pôsobí nenútene a dynamicky, má veľmi peknú hudbu a spája všetky filmárske prvky do jedného podareného celku, ktorý síce má nejaké tie chyby, ale aj veľmi malý počet hluchých miest a to že hrdinovia sú vám sympatický hovorím ako o veľkom pluse. film ktorý si hodnotenie nezaslúži, ale ja mu ho dám, pretože aj takéto filmy treba. ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Cameron Diaz je bezpochyby kočka, zvlášť když maskér přelíčí její proslulé ekzémy, a díky svým letitým zkušenostem dokáže svůj šarm prodat i filmovým divákům, jenže to mi na dobrý film jednoduše nestačí. Banální scénář, který vedl ke vzniku rychle zapomenutelné nenáročné komedie. Celkový dojem: 25 %. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama