Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Uletený hlavný hrdina by si mohol podať ruku s Jackom Blackom a optimálne si s ním zahrať v ďalšej rockerskej šialenosti. S Blackovou Školou ro(c)ku je tu viacero styčných plôch, dejový oblúk je skoro totožný rovnako ako hlavná postava a je to takmer rovnako zábavné (+ tu navyše hrá moja obľúbený Emma Stone). Do vôd vysokého nadpriemeru sa tento film v mojich očiach nedostal, bavil som sa, ale chcelo by to viac. 7-/10 ()

Pekisan 

všetky recenzie používateľa

Ja tak milujem happyendy:) komedia klasickej schemy: prehra - nova sanca - radoby prehra - vyhra so stastnym koncom. Smial som sa a nenudil. Postavy su viac uveritelnsie ako vo vacsine americano filmov a keby tam bolo trocha dobreho rocku tak prisaham dam tam 4 superstary. Ale ta hudba bola fakt sracka. ()

Reklama

eagle-eye 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná záležitost, je to hodně do pohody, navíc sympatičtí herci a solidní pop-rockové pecky. Wilson je Blackovi možná podobný, ale jeho vizi rocku jsem mu žral mnohem víc než málo uvěřitelnému Blackovi, který v podobně laděném snímku Škola roc(k)u, rockera spíše parodoval, Wilson si svoji roli evidentně více užil. K mému překvapení jsem viděl v časově krátkem sledu opět Kelly Bundovou a musím říct, že nejenže stále dobře vypadá, ona překvapivě i slušně hraje.. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dámy a páni, rád sa zabavím, hudobný štýl rock mám rád, dá sa tiež pri ňom užiť krásna zábava, koncerty, festivaly, ale toto ho len potupuje a zhovaďuje. Nezabavil som sa skoro vôbec, bolo tam veľa hlúpostí, z ktorých sršala neprepracovanosť, nezmyselnosť a hudobne to tiež nevyšlo. To si radšej pozriem záznam z nejakého rockového koncertu skupiny Linkin Park, aby vo mne zostal len ten najlepší rock a nekazil som si náladu z neho nejakými brakmi. Za nápad a chvíľkové záblesky dobrých scén tomu dám aspoň hviezdičku. ()

LordSnape 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson má do docharismatého a komediálně nadaného Jacka Blacka opravdu daleko, takže není divu, že pak film, který je vyloženě postaven na jeho výkonu trochu klopýtá. Inspirace je jasně obšlehnutá od School Of Rock a Tenacious D: The Pick of Destiny, nicméně už to není tak bláznivé, dojemné či vtipné. Konec s koncertem Vesuvius mi navíc přišel hrozně debilní a strašně nereálný. Pokus slušný, ale nakonec z toho přeci jen vyšel průměr. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama