Reklama

Reklama

Jeden z najväčších outsiderov strednej školy, Denis Cooverman (Paul Rust), počas rozlúčkového promočného prejavu vyzná lásku obľúbenej a krásnej roztlieskavačky Beth Cooperovej (Hayden Panettiereová), všetci študenti razom stratia reč. Prekvapenie by pokojne vyšumelo do prázdna, veď kto by úbožiaka Dennisa bral vážne, keby... Keby sa v Denisových dverách v noci neukázala krásna Beth so svojimi dvoma kamarátkami, aby mu ukázali, ako perfektne treba stráviť noc plnú pijatiky a zábavy. Denis na okamih zostane paf, hoci Beth pôvodne pouval, ale neveril, že príde. Potom sa hrdinsky usiluje držať krok s Beth a zároveň sa musí mať na pozore pred Bethiným šialeným expriateľom Kevinom (Shawn Roberts) a jeho naštvanými kamarátmi, ktorí ho vinia z toho, že sa Beth s Kevinom rozišla. To sú však len prvé prekvapenia zázračnej jedinečnej noci... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (143)

sssssycak 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle, panečku, to byla jízda ! Ještě, že jsem se zdejším hodnocením nenechal zmást a tento bezvadný, oddechový a nenaročný film jsem si pustil. Je to sice hloupé, ale tak nějak nenásilně. Jak vidět, "teen" komedie se dá natočit i bez neustálého opakování slovíčka fuck v každé druhé větě. Hayden Panettiere je v tomto filmu sviňsky božská ;) ()

merigieren odpad!

všetky recenzie používateľa

U vyznání lásky na pódiu si člověk říká, že to bude asi jen sen, pak přijdou narážky na gaye a zjištění pravdy. Nejde o sen, jde o šílenou blbost s dvěma nepolíbenými a třemi dračicemi. Po opuštění párty bez hudby, zato okořeněné zelenými mozky, dojde k mírnému zklidnění a úbytku i tak nudného vtipu. Pak zas nějaká párty s překvapivě zvláštními problémy. Asi na vteřinu mě rozesmály hvězdné války, ale hned v té další to šlo do háje. po 61 minutách to vypínám. Jde o ukrutnou nudu, ten zloděj co to ripnul by zasloužil useknout ruce. Mě to prostě nijak nezaujalo, jen nabalené zvláštnosti, jež asi měly být vtipné. Viděl jsem hodně teen komedií a můžu říct, že snaha jít jinou cestou se zadařila, bohužel ta cesta byla směrem k odpadu. ()

Reklama

Curlyman 

všetky recenzie používateľa

Nočná road movie v hlavných úlohách s kráskou a zvieraťom. Hlavná postava tohto filmu sa určite zapíše do dejín ako jedno z najlepších zobrazení loosera v histórii kinematografie. Pri niektorých scénach som sa smial, niektoré však boli vyslovene trápne. Napodiv to dokopy celkom dobre zafungovalo. Ale keby v tom nehrala Hayden, tak o to asi ani nezakopnem. A dobrý soundtrack. ()

Flakotaso 

všetky recenzie používateľa

Scénář podle klasického vzoru, stokrát ohraný. Tady je navíc bohužel za hlavního hrdinu tak neskutečně nesympatický debílek , že jsem měl chut dát ještě o něco horší hodnocení. S výjimkou onoho týpka je to ale docela slušná oddychovka, člověk od toho nemůže čekat nic hlubokomyslného. Na tři hvězdy to povýšil hlavně velice příjemný soundtrack a několik odkazů na slavné filmy. ()

Rehooo 

všetky recenzie používateľa

Upřímně řečeno - od filmu jsem čekal víc. Navnadil mě celkem slušný trailer a ostatní humbuk kolem filmu. Ale to je asi tak všechno na co se film zmohl. Nebýt zde Hayden Panettiere tak by film za moc nestál. Ttakhle je to slabý průměr a pro ty, kterým jmého Panettiere nic neříká, ať raději sáhnou po jiném kousku. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)
  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)

Reklama

Reklama