Reklama

Reklama

Zábavný park

  • Česko Zábavný park (viac)
Trailer

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), ktorý práve absolvoval vysokú školu, sa teší na vytúženú dovolenku. Rád by precestoval Európu, ochutnal nemecké pivo, navštívil svetovo preslávené múzeá a oslnil krásne dievča, najradšej typickú Francúzku. Píše sa však rok 1987 a na Ameriku doľahla ekonomická recesia. Potrebné peniaze sa v rodinnom rozpočte v poslednej chvíli nenájdu, a tak Jamesovi nezostáva nič iné, len vziať podradnú brigádu v zábavnom parku. Stokrát omleté disco spolu s vôňou cukrovej vaty, nervóznymi rodičmi a ukričanými deťmi - nič horšie už Jamesa stretnúť ani nemohlo. Ale aj tu návštevníci prežívajú skryté príbehy, vďaka ktorým je toto zemestnanie znesiteľnejšie. A keď s vami pracuje šikovná a krásna Em Lewinová (Kristen Stewartová), môže sa aj z pekla stať nebo na zemi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (383)

movie 

všetky recenzie používateľa

Hodně sympatický a relativně decentní (od režiséra SUPERBAD) skok do osmdesátek, který docela pasoval na projekci ke konci léta. Je fakt, že se to táhne, 102 min mi přišlo cca. jak 150, ale nijak extra to nevadilo. Oblíbil jsem si většinu postav, bavil mě perfektní soundtrack a 90% všech triček z ADVENTURELAND chci mít v šatníku. Dal by se z togo udělat celkem dobrý seriál. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Má láska opět nezklamala.Zatraceně vtipné černohumorné romantické drama(tuhle smrtelnou kombinaci já prostě žeru)Ve kterém doslova perlí a hláškuje jako o život Jesse Eisenberg,z něhož roste prvotřídní hvězda.Výborně mu sekunduje moje milovaná Kristen(za scény Jesseyho bych dal cokoliv:-) a vše krásně doplňuje Ryan Reynolds,kterej je dobrej vždycky.Film jede jako namazanej stroj,každá součástka zapadla přesně do potřebného celkového kontextu.Asi nejlepší film o mladých lidech,jejich povinostech,strastech a láskách co sem kdy viděl. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Adventureland je veľmi príjemný film. Mottola sa po vzore superbad vybral do vôd dospievania, hľadania prvej lásky a nachádzania svojho miesta v spoločnosti aj vo svete. Tam kde superbad bavi, adventureland dojíma. Dôvod je celkom jednoduchý. Absolútne skvelá, úloha Kristen Stewart. To čo robilo toto dievča na plátne bolo jednoducho úžasné. Jej stratenú a smutnú hrdinku som jej do písmena veril. Rovnako potešili aj hlupučký Bill Hader a krásny looser v podaní Martina Starra. Hudba bola skvelá, rovnako ako aj celá štruktúra filmu, ktorá bola síce miestami otrepaná, ale bola natočená tak príjemným spôsobom, že je na ňu radosť pozerať. Najväčším problémom filmu je ale hlavný hrdina. Eisenberg je ukecaný neurotik, pripomínajúci mi mladého Woodyho Allena, až na to, že veľa toho nepovie, len kecá a kecá o ničom. Neveríte mu ani toho jointa v ústach a je celkom smutné, že s hlavným hrdinom sa skrátka nedokážete stotožniť. Našťastie všetko zachraňuje Kristen, ktorá si hlavnú úlohu ukradla pre seba. Škoda len že musí hrať v takých hlúpych filmoch ako twilight, ktoré tak neskutočne ničia jej talent. ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Tento film mal presne všetko, čo by som dal do filmu o mne: apatowský (mottolovský) humor, loosera, v ktorom som sa videl, výbornú hudbu, podarené bočné postavy, pravú romantiku (nič hollywoodsky umelé), super prostredie a atmosféru, scenár, pri ktorom som sa nechytal za hlavu, ale prikyvoval a neodolateľnú (a tisíc ďalších komplimentov) Kristen Stewart. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Yo La Tengo: 1. "Satellite of Love" - Lou Reed ,2. "Modern Love" - David Bowie ,3. "I'm in Love with a Girl" - Big Star ,4. "Just Like Heaven" - The Cure ,5. "Rock Me Amadeus" - Falco ,6. "Don't Change" - INXS ,7. "Your Love" - The Outfield ,8. "Don't Dream It's Over" - Crowded House ,9. "Looking for a Kiss" - New York Dolls ,10. "Don't Want to Know if You Are Lonely" - Hüsker Dü ,11. "Unsatisfied" - The Replacements ,12. "Pale Blue Eyes" - The Velvet Underground ,13. "Farewell Adventureland" - Yo La Tengo ,14. "Adventureland Theme Song" - Brian Kenney , ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (9)

  • Režisér Greg Mottola chtěl původně natáčet ve skutečném Adventurelandu, ve kterém pracoval, ale nakonec od tohoto úmyslu odstoupil, protože se park hodně změnil. Natáčelo se v Pittsburghu, v zábavním parku známem jako Kennywood Park. (HellFire)
  • Kristen Wiig se v jednom z rozhovorů přiznala, že nemá atrakce moc v lásce. (Brousitch)
  • Skutečný Adventureland se nachází ve Farmingdale v New Yorku na Long Islandu. (HellFire)

Reklama

Reklama