Reklama

Reklama

Cesta draka

  • Česko Cesta draka (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Těšil se, že se v Římě dobře nají, ale mafiáni nedají pokoj majitelům restaurace, a tak musí Bruce udělat pár nezbytných opatření, aby je ochránil. Kopance budou jenom létat a na konci se možná odehraje souboj století: Bruce Lee versus Chuck Norris. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (267)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Joseph Koo: 1. The Way Of The Dragon ,2. The Dragon Arrived In Roma ,3. The Dragon's Way Of Fight ,4. Sharp Shooting ,5. The Way Of The Dragon ,6. The Big Guy ,7. The Threat ,8. The Trap ,9. Big Fight At The Colosseum ,10. The Way Of The Dragon (Finale) ,11. The Way Of The Dragon (Instrumental) ,12. My Way Of King Fu , ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tento film na Brucove pomery obsahuje netypicky veľkú porciu humoru. Bruce sa snaží gúľať očami a strúhať rôzne grimasy. Skoro som mal pocit, že sledujem nejakú Jackie Chanovku do ktorej niekto omylom obsadil Bruca. Bruce to okrem bitiek ani nepredvádza svoje klasické gestá a pôsobí skôr ako ňouma namiesto nejakého váženého majstra. Bohužiaľ Bruce príliš vtipný komik nebol, takže prvá tretina filmu, ktorá sa venuje hlavne humoru pozostávajúca často z doslova záchodových vtipov, mi pripadala strašne nudná. Následne sa konečne rozpútajú bitky, ale polovica z nich mi už pripadala za zenitom. Choreografia je jednoduchá a ku kontaktom často nedochádza. Súboj s legendárnymi nunčakmi ma nebavil vôbec. Príliš som neveril, že Bruce protivníkov aspoň raz fakt trafil. Našťastie v poslednej tretine sa úroveň bitiek radikálne zlepšila. Záporáci Robert Wall a Ing-Sik Whang predvedú stále parádne kúsky. No ale to nás ešte čaká finále s legendárnym Chuckom. Síce nahladko oholeným, ale na hrudi s hustým trávnikom, ktorý mu poriadne prehrabne aj Bruce. Chuck už v tej dobe nemal evidentne problém si zo seba robiť srandu. Ich bitka je doslova súboj titánov a je škoda, že Chuck už nič tak dobré v ďalších filmoch nepredviedol. Hlavne vďaka bitkám z poslednej tretiny dávam aj štvrtú hviezdičku, lebo keď sa vo filme nikto nemláti, tak je to už dosť veľká nuda. 7/10. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Cinske veci typu cchi, draky a kung fu ma vzdy dlhodobo uspesne obchadzali, ale pred nejakymi 7 - 8 rokmi som si pozrel jeden film s Bruce Leem na cele. A aj to na radu a naliehanie kamaratov. No a myslim si, ze kopa stvor a pat- hviezdickovych hodnoteni nie je namieste. Za prve, scenar k filmu je doslova primitivny, k tomu otrasne herecke vykony a katastrofalna rezia /ked na vzdialenost 4 metre nevidite hercom do tvare - lebo su rozmazane - musi byt nieco spatne ..../. Tieto 3 mnou spomenute veci tahaju film vyrazne nadol. Cele je to nehorazne nudne, az zaverecna bitka medzi tymi dvoma /Lee a Norris myslim..../ si zasluzi, aby som filmu dal 50 % ()

movie 

všetky recenzie používateľa

Okey, těch 5* od spousty uživatelů je tu skutečně mimo. Děsný scénář (mj. komické momenty jsou velice špatné), hrozná režie, kamera (stále rozmazaná) a ještě otřesnější herecké výkony. Celá CESTA DRAKA je vpodstatě cca. 80 min dlouhé čekání na závěrečnou (a jinak tedy výbornou) bitku Bruce Lee a Chucka Norrise, který tu jediný podává celkem seriózní herecký výkon (dost možná poslední ve své kariéře). Jenže tuhle bitku si můžete pustit na youtube a čas s CESOU DRAKA tak rozhodně marnit nemusíte. ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Rozpaky. Jak jsem byl nadšený z Drak přichází, tohle byla dost studená sprcha - záchodový humor, nulová zápletka, trapné postavy, hodně pochybná filmařina. Na ty tři hvězdičky to vytáhlo Bruceovo charisma a závěrečný souboj s Chuckem Norrisem (obzvlášť moment, kdy mu Bruce depiluje srst z hrudi). 50% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (35)

  • Film v Hongkongu trhal žebříčky návštěvnosti a s náklady 130 000 hongkongských dolarů vydělal osmdesát pět milionů dolarů amerických. (Hans.)
  • Z anglické verze byla vystřižena bojová scéna, ve které Bruce Lee použije nunčaky. (Caelos)

Súvisiace novinky

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

07.12.2010

Kino Světozor obsadí dne 8. prosince od 19:00 Chuck Norris se svým akčním uměním. A že bude co obdivovat. Každého diváka jistě nakopne třeba Cesta draka, ve které se Chuck postavil i samotnému Bruce… (viac)

Reklama

Reklama