Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine a její muž David představují navenek úspěšný pár, kterému nechybí nic k dokonalosti. Catherine ale má podezření, že ji David podvádí. Rozhodne se otestovat jeho věrnost a najme si krásnou prostitutku Chloe, která se má Davida pokusit svést. Netuší, že tím spustí osudové události, které začnou ohrožovat celý její život i všechny okolo... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (276)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Tempom odkrývania (predvídateľnej) zápletky rozťahané a pokiaľ ide o pochopenie konania postáv (teda hlavne J. Moore), tak veľmi pochybná, nepravdepodobná a za vlasy pritiahnutá báchorka na tému vernosti a dôvery vo vzťahu. Akosi mi proste nešlo stráviť, že zlomená a zmindrákovaná manželka, presvedčená o nevere svojho muža, drží stále hubu ako hluchý dvere a v rámci umelého naťahovania filmu pošle za ním prostitútku ešte zo štyri krát, namiesto toho, aby otvorila chlebáreň a vytmavila mu to už v prvej polhodinke filmu...50% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vôbec mi to neprišlo ako Egoyanovo dielo. Chýbal tu jeho zvyčajný nadhľad a atmosféra, ktorú obyčajne dokáže navodiť. Skôr by som povedal, že ide o taký bežný thriller na jedno použitie v rámci piatkového upršaného večera na Markíze alebo na JOJ. Väčšinu času sa tu nič nedeje, film zaujme iba výborným hereckým obsadením a s pár odvážnejšími scénami (ale žiadne terno). A mysteriózne? To musí byť asi nejaký preklep. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Lum3n 

všetky recenzie používateľa

Slušný thriller. Julliane i Amanda vynikající, Liam Neeson hraje svůj (vysoký) standart. Bohužel film jde jen po povrchu a nedaří se mu vybudovat takovou atmosféru jako měl v traileru. A ten závěr mohl být také míň béčkový, ale jak jsem řekl, pořád se jedná ve svém žánru o lehký nadprůměr, ale potenciál byl větší. 70% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Skutočne zaujímavá dráma s malým prekvapením v druhej polovici. Takéto príbehy keď manželka dáva špehovať manžela a podobne vždy v sebe nesú nádych tajomna a zauzleného príbehu. Trojica Neeson- Moore- Seyfried bola vybraná skvelým spôsobom a nemenil by som ani jedného herca. Milovníkom vzťahovo založeným thrillerom absolútne odporúčam. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Film o šílené ženské, která se zřejmě ráda mučí, protože si najme prostitutku na vlasntího manžela a pak jí nechá, aby jí do nejmenších detailů popisovala každou jejich schůzku. Upřímně vám řeknu, že s touhle rodinou bylo opravdu něco špatně. Musím teda přiznat, že ten konec, kde se ukázalo co je pravda a co pravda nebyla, byl mírně šokující. Amanda si tu zahrála roli, která se příliš nepodobala jejím obvyklým a na začátku filmu mě navíc čekalo ne příliš příjemné překvapení v podobě Niny Dobrev, naštěstí si tam moc nezahrála. No, uvažuju kolik hvězdiček tomu dám, protože se nemůžu rozhodnout, jestli mě to bavilo, nebo ne.. Po delším rozmyšlení tedy dávám 3* ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)
  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)

Reklama

Reklama