Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (viac)
Trailer

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (211)

tibenskym 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica odohrávajúca sa len v štúdiu rádiostanice je proste parádna. Od začiatku je budovaná skvelá atmosféra, ktorá sa každou minútou stupňuje, doslova prežívate tú nevedomosť, ohľadom toho čo sa deje vonku za stenami budovy, spolu s hlavnými postavami, a neviete sa dočkať ďalšieho telefonátu do štúdia, aby ste sa dozvedeli trošku viac. Po polke však príde pointa (síce originálna, ale akosi neuspokojivá), na ktorú postavy reagujú ako by sa v podstate nič veľké nedialo a vedú pomerne vtipné diskusie. No a posledné minúty (najmä objavenie "protilátky") je už čistá fraška. :-) Jednou vetou - vynikajúco začatý príbeh, ale ukončený katastrofálne. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Heh, musím uznat, že to je jeden z nejukecanějších hororů co jsem viděl (zatím). Ale výhoda snímku je ta, že většina dialogů nenudí a pomalu Vás posouvají dál v příběhu, kde se v jednom městě z ničeho nic všechno posralo a lidem začalo hromadně jebat. Od druhé poloviny snímek nabírá slušnou atmošku a taky zajímavé vyústění toho všeho bordelu kolem. Já jsem v celku spokojen a ty tři hvězdičky si to určitě zaslouží. Na víc to určitě nevidím a to proto, že bych se na to asi podruhé nekoukl. Není to špatný film, ale v nějakých částech jsem se opravdu držel, abych se koukal dál. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Toto mi nesadlo. U niektorých filmoch vám šiesty zmysel napovie, že bude nasledovať hovadina. Tu som mal ten pocit už po niekoľkých vetách v úvode. Zombíci? Fajn, to by mohlo byť super, hovoril som si. Lenže príbeh napísal asi nejaký moderátor zapadlého rádia, pretože sa tu len kecá a kecá, čo je prekvapivo tá lepšia! časť hororu!, no najviac ma nasrala dosť úbohá myšlienka (pre väčšinu užívateľov naopak výborná) prenosu vírusu. Vírus, čo sa prenáša kecaním...To mohol vymyslieť fakt iba pošahaný moderátor. Nízkorozpočtový horor väčšinou zaujme dobrým príbehom, ale ja som ho tu nenašiel. Na horor málo napínavé, málo krvavé, zombíci smiešny a navyše sa ich tu ukáže iba zopár. Zaujal ma iba "rádiový hlas" i herecký výkon S. McHattieho a to je na HOROR dosť málo. 40%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nápad celkom zaujímavý a nepopieram tiež pár momentov, ktoré aspoň pričuchli k dobrej atmosfére. No čo z toho, keď dejová linka bola tak zúfalo nudná. A hlavne bez momentov, ktoré skrátka k tomuto typu filmov patria. Žiadne napätie, žiadna zmysluplná akcia a slabé vykreslenie podstaty tej čudnej "nákazy". Ledva podpriemer. 30/100 ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Hodně zvláštní to epidemie postihla poklidné kanadské městečko Pontypool... Radiové vysílání patří mezi nejrozšířenější zdělovací prostředky a nikdo si nedovede představit, co by mohlo nastat, kdyby se pomocí radiových vln šířil nebezpečný virus... No, malou představu vám může nabídnout toto drama s velice příjemně poslouchatelným Stephenem McHattiem. Jeho hlas mi ještě teď zní v uších...zní v uších...zní v uších... :-) PS: Pozor na obsah nahoře, sedí snad jen ve jménech :-) 67% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (2)

  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)

Reklama

Reklama