Reklama

Reklama

NCIS: Los Angeles

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba L. A. (viac)
Ukážka z filmu 64
Krimi / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrajú:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (viac)
(ďalšie profesie)

Série(14) / Epizódy(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(viac)

Videá (205)

Ukážka z filmu 64

Recenzie (94)

mikhail 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý odvar pôvodného NCIS. Obaja hlavní hrdinovia sú nemastní neslaní. LL Cool J hrá člena SEAL nemotorne ako treťotriedny herec. Chris O'Donnell to dotiahol na slabý priemer. Linda Hunt...hrá ženskú verziu bondovského Q zameraného na módne doplnky (najmä kašmírové saká a košele z egyptskej bavlny)... Bléééé. Príbehy mdlé bez štipky invencie. Jedným slovom HROZNÉ. Tuším som ešte nedopozeral ani jednu z častí. ()

TomasB 

všetky recenzie používateľa

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Reklama

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Mno, mému osmiletému synovi se to líbí. Tím bych mohl komentář i hodnocení skončit. Ale nedá mi to. Je to blbé, je to trapné, kamera kolem vyšetřovatelů létá jak zběsilá, tým je na pěst taková ta klasická sestava IT odborník, roštěnka, pár namakanců s vtipnejma hláškama (z toho musí být jeden reprezentant nějaké menšiny) a ti mají nějakého exotického šéfa. tady je to paní Kadrnožková, které však už umřel Jonatán. Včera jsem omylem viděl jeden z dílů, kde se rohodla pomoci zajistit jeden oběkt a připajdala na místo v klíčový moment s brokárnou jak Árny. Ta brokárna vážila víc než ona a to paní Kadrnožková měla plné pampersky... No prostě strašné. Tady většinou nějaký terorista chce zničit minimálně jednu čtvrť většinou však celé L.A. Lid však naštěstí může spát, protože za něj bdí NCIS. Los Angeles... Škoda, že Chris O'Donnell nezůstal u smažených zelených rajčat nebo u čichání vůně žen, jak jej to učil slepý Al v devadesátejch.... Tehdy se zdálo, že má navíc než na tuhle přiblblinu. * ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Galéria (3 112)

Zaujímavosti (38)

  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)
  • V epizóde si zahral cameo rolu agenta NCIS Marka Clookieho (na fotografii) skutočný riaditeľ NCIS - Mark D. Clookie, ktorý bol agentom NCIS od roku 1982 a funkciu riaditeľa NCIS zastával od roku 2010 do roku 2013. V epizóde prichádza k agentovi Owenovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a pýta sa, či vznesie obvinenie. V poradí ide už o tretiu cameo rolu, ktorú si strihol skutočný riaditeľ NCIS. Predošlé dve boli v seriáli NCIS (od r. 2003). (koba)

Reklama

Reklama