Reklama

Reklama

Po si plnými dúškami užíva život legendárneho Dračieho bojovníka, ktorý spoločne s piatimi priateľmi, tigricou, žeriavom, modlivkou, zmijou a opičiakom, obhajuje rodné údolie. Všadeprítomnú pohodu ale narušia správy o zlosynovi, ktorý plánuje krádež mocnej zbrane. Tá by mu mohla pomôcť dobyť Čínu a zničiť umenie kung fu. Po spoločne s priateľmi vyráža na strastiplnú púť naprieč Čínou, na ktorej konci čaká mocný nepriateľ. Ako ale môžu znalci kung fu zničiť zbraň, ktorá je odolná voči tomu, čo ovládajú najlepšie? Po musí pátrať v minulosti a vo svojich koreňoch, na ktoré úspešne zabudol. Jedine tak môže získať schopnosti, ktoré mu dajú šancu na víťazstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 1

Recenzie (577)

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Animovaná groteska, která snad může doopravdy bavit jen nejmenší diváky, nebo zarputilé milovníky kung fu. Já nepatřím ani do jedné skupiny, tudíž jsem se nudila, až mi z toho koukání pot po čele tekl. Jediný klad jsem tu objevila ve 3D: **** které je opravdu líbivé a v mnohé scéně vyniká opravdu naplno. ()

packa 

všetky recenzie používateľa

Další pokračování, které předchozímu filmu nesahá ani po kotníky. Jednička měla stejně prostinký děj, který byl ovšem nejen třeskutě vtipný, ale fungoval i jako láskyplná pocta "pokleslým" Kung-fu filmům. Tvůrci dvojky hodili přes palubu jakoukoli snahu o rozumné navázání na předchozí díl, zápletku postavili na osvědčených schématech - přidáme akci, přidáme zvířátka a hlavní zápletka se bude točit kolem hrdinova traumatu z dětství. Fuj. Humoru rapidně ubylo, nelogičností naopak přibylo. Nebo jsem opravdu jediný, komu vadí, že Po dostává na frak od kdejakého protivníka, přestože umí Bushiho kleště? Akčních sekvencí sice opticky přibylo, ale nečekejte, že se u některé budete bavit stejně, jako při souboji o knedlíček, invenci tvůrci vyčerpali v jedničce. Když k tomu přidáme totálně nevyužitý potenciál krokodýla (JCVD si určitě zasloužil více prostoru), vychází mi, že chladnější divácké přijetí je naprosto zasloužené. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Zhruba na stejné úrovni jako jednička. Humorné scény sice moc nevycházejí a to neustálé padání a narážení do věci či vtipy o pandově tloušťce už začínají být časem otravné. Uteče to ale velice příjemně a hlavně je tu plno výborné akce, která je snad ještě lepší než v prvním díle a rozhodně se u ní nudit nebudete. 60% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokracovanie posobi ako vyluhovany vyvar originalu. Zatialco jednotka bola regulernym kung-fu filmom v detskom baleni, tak dvojka je len tuctovy zamenitelny animak, nielen co sa týka kvality ale aj štýlu. A celé to kung-fu pozadie je tam len do počtu. Bohuzial jedna z mála vecí, ktore maju tieto filmy spolocnu, su totalne nevyuzite hviezdne camea. Co z toho, ze tam dabuju Chan alebo Van Damme, ked si to poriadne ani nevsimnete? Vo väcsich rolách zaujmu aspon Oldman ako hlavny zaporak a Michelle Yeoh. Este uvod v rodnej dedinke akotak funguje. Interakcia medzi Poom a jeho otcom alebo majstrom Shifu je stale vtipna, ale po par minutach z dedinky Po vypadne a hlavna zapletka sa rychlo zmeni na nudny sled akcnych scen. Vtipne parodovanie kung-fu klise sa nekona. Celkovo vtipov je tu dost malo. Kung- fu bitiek tu uz tiez nie je tak vela ako minule a namiesto toho tu su rôzne nahanacky. Aspon sa dozvieme nieco o Poovej minulosti, ktora slubuje zaujimave veci v dalsom diely. Snad bude lepsi a hlavne vtipnejsi ako dvojka. 5/10. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tlustá, čiernobiela panda je stále lenivá a pažravá, ale keď ide do tuhého, bojuje ako malý kung-fu boh. Potrebuje nájsť vnútorný mier i svoju minulosť, preto vyráža do sveta lámať kosti... O čosi slabšie pokračovanie, čo cítiť hlavne poklesom humorných scén, no tvorcovia to nejako vyvážili dvojitou dávkou akcie. Z jeho nekonečnej chuti do jedla a lenivosti sa dalo určite vyťažiť humoru podstatne viac. Jedine to mi chýbalo, pretože inak všetky slabšie momenty tvorcom odpúšťam. Postavičku kung-fu pandy mám fakt rád. „Tche-tchééé...“ 80%. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. května 2011 v Hollywoodu. (Varan)
  • Prvý film DreamWorks Animation režírovaný výhradne ženou. (Echelon1)
  • Původně se měl snímek jmenovat "Kung Fu Panda - Pandamonium". (Xpat)

Súvisiace novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (viac)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (viac)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (viac)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Reklama

Reklama