Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Banda nešťastníkov s nízkym intelektom a inteligenciou je vyslaná na socialny experiment. Niekoľko mesiacov strávia na rozpadnutej farme, ktorú musia dať do cajchu. Vzhľadom na to, že sú starostlivo vyberaný podľa počtu neuróz a psychóz netrvá dlho kým ponorka urobí svoje. Znepokojujúce je určite ochota vystaviť sa neprimeranej psychickej a fyzickej záťaži, stravovať sa odpadkami (niekto je zvyknutý), žiť v nehygienickom prostredí (niekto je zvyknutý) a celú dobu rôzne týrať zvieratá (niekto je zvyknutý). Ťažko povedať ako vyzerá farmársko-televízna zmluva, ale podľa toho ča sa tam deje, asi dlhá a nenapadnuteľná. Hoj, veľa šťastia blázni! ()

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Aj tak to je celé len hrané. Neviem koľká variácia na to isté, kedy už konečne niekto príde so zaujímavým námetom na reality show? Napr. v Rusku mali tuším takú, že kto vydrží dlhšie nespať. Keď tvorcom zmiznú nápady, napchajú tam ďalších ľudí, ak sa dlho nič nedeje, dajú im tam alkohol. Jedna * pre chalaniska z Trnavy, ktorý tam nakreslil znak Spartaka pri dverách :) ()

Reklama

Echelon1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som už veľa, ale toto? Neuveriteľné, koľko idiotských idiotov sa v tejto sprostosti zišlo-úbožiaci týrajúci zvieratá (užívateľ whack to vyjadril pekne, zato má moju vďaku). JOJ a Markíza stále klesajú viac a viac...A to je už vážne. Užívateľ Piedone to povedal pekne:"Niektorí pamätníci tvrdia, že za komunistov sa na vtedajšie vysielanie ČST nedalo pozerať. A na "toto" sa vari dá???" ()

D1705 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalšia dávka úbohých ľudí a trápna Kvetka, ktorá sa tvári, že na farme robila od troch rokov. Keby tam tak dali ju a toho trapka samých, to by bola sranda. V upútavkach sa tvári, že je veľká farmárka a ešte aj na farme žije. Tá ľudia sú pekne úbohí. Nemajú šancu na lepší život a tak sa snažia takto zvýrazniť. Každý by mal preraziť inak. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Základná myšlienka dobrá. Čo si nevyrobia, nevypestujú, nevychovajú, to nebudú mať. Pridajte si k tomu skupinu navzájom cudzích ľudí, bez predchádzajúcich skúseností s takýmto životom a máte tu potenciál na zaujímavé momenty. Avšak nevyšlo z toho nič. Samotný casting nevygeneroval nič svetoborné. Pridajte si k tomu takmer nulový zásah televízneho štábu a vznikne kvalitná nuda. Jednoducho si tam žili deň za dňom a nič. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Farmár, ktorý zadáva úlohy súťažiacim, nie je skutočným vlastníkom celého komplexu farmy. Skutoční vlastníci (sú dvaja) chceli zostať v anonymite a farma bola vybratá na základe viacerých doporučení od realitných agentúr. (Greenpeacak)
  • Neďaleko farmy je jazierko, v ktorom majú súťažiaci možnosť chytať ryby. Pôvodne bolo bez rýb, avšak len kvôli tejto reality šou sa producenti rozhodli do jazierka zopár rýb vypustiť. (Greenpeacak)
  • Zvieratá, ktoré postupne prinášajú súťažiacim, sú vypožičané a po skončení ich producenti musia odovzdať vlastníkom. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama