Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

Cikinko 

všetky recenzie používateľa

Ako milovník sci-fi priznávam, že Silvia Šuvadová dala tejto "reality-šóó" vesmírny rozmer! Z pôvodne milostivo-darovanej 1* dvíham na mimoriadne silné 2*. Napokon, nemožno Markíze vyčítať, že si vie podmaniť masu divákov aj mimo hlavného vysielacieho času (aktuálne 21:40h), ktorí si tento - bio raw televízny skôst - pravidelne zapnú napr. pri žehlení alebo inej bohumilej činnosti (viď moja priateľka alebo kolegovia z práce). Rozhodne odporúčam pozerať v prítomnosti viacerých osôb (z bezpečnostných a zdravotných dôvodov to radšej nepozerajte osamote). ()

Echelon1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som už veľa, ale toto? Neuveriteľné, koľko idiotských idiotov sa v tejto sprostosti zišlo-úbožiaci týrajúci zvieratá (užívateľ whack to vyjadril pekne, zato má moju vďaku). JOJ a Markíza stále klesajú viac a viac...A to je už vážne. Užívateľ Piedone to povedal pekne:"Niektorí pamätníci tvrdia, že za komunistov sa na vtedajšie vysielanie ČST nedalo pozerať. A na "toto" sa vari dá???" ()

Reklama

TKKMR odpad!

všetky recenzie používateľa

Účastníkom tejto televíznej frašky bol dopriaty absurdný mediálny priestor, keď najmä na niektorých bulvárnych internetových portáloch bolo ich "dramatické počínanie a osudy" pretriasané každý deň a z nezaujímavých ľudských trosiek, nachádzajúcich sa na hranici mentálne subnormy sa tak na chvíľu stali ostro sledované "celebrity". Z vlastnej skúsenosti však viem, že táto úbohá vtákovina si na Slovensku našla svojich fanúšikov (a nie málo) a neraz som bol či už v práci alebo na verejnosti svedkom, ako ľudia s oduševnením pretriasajú udalosti z farmy. Kladiem si otázku, čo išlo ku dnu skôr: kvalita vysielacieho programu TV alebo intelekt, dobrý vkus, náročnosť a súdnosť divákov? Keďže ako je známe, ponuka sa riadi dopytom, tak asi to druhé.. ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 24.7.2011 - A je to tu opäť. Partia debilných dementov, ktorým tentokrát na ktorejsi stránke zverejnili aj životopisy (a je to fakt "počteníčko") v tzv. reality show, ktorej zmysel mi dlhodobo uniká už od počiatkov tohto "fenoménu" u nás. Vraj je to zábava. Bohužiaľ nie pre mňa. Kedysi sa takýmto ľudom vravelo povaľači a príživníci. Dnes sú to "celebrity". A kde v pekle je Šani ? (25.7.2011) ()

L_O_U_S odpad!

všetky recenzie používateľa

Představte si, že se účastníte kalenice na bytě, ale místo sledování pořádných filmů nebo normálního povídání si se musíte dívat na tuhle pičovinu, protože holky prostě musí vědět, jestli bude muset odejít Štefan nebo Juro. Navíc mám pocit, že je to jako plivnutí do tváře všem obyvatelům (nejen) Slovenska, kteří ještě vědí, co obnáší život na venkově. (989.) ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Okrem kameramanov, ktorí chodia po farme a natáčajú súťažiacich, sa v okoli nachádzajú aj kamery monitorujúce všetko kvôli bezpečenosti. (Greenpeacak)
  • Neďaleko farmy je jazierko, v ktorom majú súťažiaci možnosť chytať ryby. Pôvodne bolo bez rýb, avšak len kvôli tejto reality šou sa producenti rozhodli do jazierka zopár rýb vypustiť. (Greenpeacak)
  • Farmár, ktorý zadáva úlohy súťažiacim, nie je skutočným vlastníkom celého komplexu farmy. Skutoční vlastníci (sú dvaja) chceli zostať v anonymite a farma bola vybratá na základe viacerých doporučení od realitných agentúr. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama