Reklama

Reklama

Holly Berenson (Katherine Heigl) je začínajúca cateringová podnikateľka a Eric Messer (Josh Duhamel) je úspešný riaditeľ športovej siete. Ich prvé rande dopadne katastrofálne a jediné čo majú spoločné je láska k malej Sophie. To ale netušia, že Sophiini rodičia zahynú pri autonehode a oni budú vybraní ako jej noví poručníci. Teraz sú všetkým, čo malej Sophie na svete ostalo. Skoordinovať ich životy nebude vôbec jednoduché, zvlášť, keď majú žiť pod jednou strechou... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Jeden z členov štábu filmu, ktorý s Katherine Heigl (Holly) pracoval, ju popísal nasledovne: "Dokáže vás oberať o čas každý jeden deň. Problémy s kostýmom, nechce vyjsť z prívesu, každý deň spochybňuje scenár. Jej matka je zároveň aj jej manažérkou a celú vec ešte zhoršuje. Nikdy som nezažil nikoho, kto by sa ku mne správal tak vulgárne ako Nancy Heigl. Čokoľvek ste povedali, aj tak ste boli za idiota." (Raccoon.city)
  • Malú Sophie hrajú trojičky Alexis, Brynn a Brooke Clagett. (drake31)
  • Představitel Erica (Josh Duhamel) v jednom záběru běží v tričku s logem dnes už zaniklého klubu hokejového klubu Atlanta Thrashers. Licence NHL byla necelých 6 měsíců od uvedení snímku prodána do Winnipegu, kde klub hraje pod názvem Winnipeg Jets. (Shakaar)
  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Ačkoli je hlavní hrdina pomocným režisérem basketbalových přenosů, během filmu se ukáže v textilu dokonce několika týmů NHL. Nejprve v kšiltovce St. Louis Blues, později běhá v tričku Atlanty Thasers a nakonec se v Phoenixu dívá na televizi v tričku Chicago Blackhawks. (drew95)

Reklama

Reklama