Reklama

Reklama

Príbeh o chlapíkovi v strednom veku, ktorý vďaka ekonomickej kríze prichádza o svoju dlhoročnú prácu a zisťuje, že so svojím dosiahnutým vzdelaním môže robiť len podradné práce. Preto sa rozhodne pre návrat do školských lavíc, aby si rozšíril svoje obzory, ale hlavne aby získal lepšiu kvalifikáciu pre svoje potenciálne budúce povolanie. (TV Markíza)

(viac)

Videá (37)

Trailer

Recenzie (325)

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Film, který se dá bez ostychu zařadit do kategorie oddychovka se srdceryvným happy endem, který nenechá jedno oko suché :-D... Obdivuji jakou lehkostí dokážou takové hollywoodské legendy jako jsou Hanks a Roberts udělat ze stárnoucího Larryho Crowna charizmatického muže se sexappealem a z obyčené znuděné učitelky se špatným manželským vztahem skutečně spontánní osobu...Takže změna je život a proto 3xvzdávám hold(formou hvězdiček).. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 5.9/10] | me: Veľmi jednoduchá a priehľadná romantická jednohubka, ktorá je vzhľadom na herecké obsadenie sklamaním. Nebyť však ústredného hereckého dua elitnej formy zapadol by tento film prachom skôr než by sa objavili záverečné titulky,... ALE Tom a Julia sú tu a opäť to držia nad hladinou, ... hoci Tom Hanks ako režisér/producent by sa mal radšej upriamiť na to, čo mu ide v tomto smere najlepšie - vojnové príbehy ala Band of Brothers... I told you how to avoid divorce lawyers. You get married, and you stay married. ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Nepodarilo sa..Jedna veľká zbytočná hlúposť.Kto čakal romantické,počiatočné iskrenie,blesky v očiach a výboj (tak ako to už v láske chodí) medzi dvoma zaľúbencami,...nedočkal sa. A nezachránilo to ani hviezdne obsadenie Roberts a Hanks na čele.Postavenie učiteľa a žiaka by bolo v tomto prípade zaujímavejšie,ak by žiak bol v pozícii mladučkého zajačika so skúsenou učiteľkou.Dodalo by to snímke dávku kontroverznosti.No nič,budem musieť sa pozrieť po niečom inom.Sklamanie 20 - 30 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jste mnohem víc super, než se zdáte." Je těžký být překvapenej z toho, co se asi stane, když se ON (slavnej herec v roli nezaměstnanýho) a ONA (slavná herečka v roli nasávající kantorky) potkají ve filmu. Jenže mne velmi dobře pobavil skútrový gang, ťamanský hodiny ekonomie a nakonec i to svádění s forrestgumpovským sex-apppealem mělo něco do sebe. Takže pro mne za tři hvězdy a tři cípy k tomu. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Odpočinková záležitost o několika příjemných scénách, u níž jsem si párkrát říkala, že si Robertska užívá roli znuděný úči víc jak Cameron Diaz, ale pak přišla romantika a kouzlo slečny/paní Tainot skoro vyprchalo... Jinak mě u filmu ale přestala bolet hlava a to se počítá, protože většina komedií z poslední doby má na mě spíš přesně opačný efekt. 60% ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (14)

  • Tom Hanks na filmu pracoval nejen jako herec, ale také jako scenárista, producent a režisér. (rafix)
  • Celý film je natočený v Los Angeles - San Fernando Valley, Long Beach, Burbank, California State University. (odvedle)
  • Přibližně v polovině filmu, kdy je Larry Crowne (Tom Hanks) na přednášce, se v jednotlivých záběrech střídá poloha jeho brýlý, kdy je má chvíli nasazené a chvíli kolem krku. (CrownThomas)

Reklama

Reklama