Reklama

Reklama

Dilema

  • Slovensko Manžel, či milenec? (viac)
Trailer 2

Ronny Valentine (Vince Vaughn) a Nick Brannen (Kevin James) sú najlepšími priateľmi už od vysokej školy. Teraz spolu vedú firmu, ktorá sa zaoberá vývojom automobilových motorov. Zatiaľ čo Nick je technologický génius, Ronny svojim obchodným talentom nápady perfektne predáva. Práve uzavreli zmluvu s obchodným gigantom, Nickovo manželstvo s krásnou Geneve (Winona Ryderová) šliape ako hodinky a Ronny sa konečne chystá požiadať o ruku dlhoročnú priateľku Beth (Jennifer Connellyová). Všetko sa však úplne pokazí, keď Ronny pristihne Geneve pri nevere s potetovaným svalovcom Zipom (Channing Tatum). Má povedať Nickovi pravdu a brutálne tak raniť najlepšieho priateľa, alebo má predstierať, že nikde nebol a nič nevidel? Ronny sa rozhodne kamarátov vzťah zachrániť, a tak zaútočí na Geneve a jej milenca, čím spustí lavínu komických nedorozumení a zmätkov, ktoré paradoxne najviac ohrozujú práve jeho. Pravda občas bolí, keď sa však zatají, môže bolieť ešte viac. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (199)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná komedie s morálním poselstvím o tom, že přátelé a partneři by si měli říkat všechno vč. nepříjemných věcí a to nejlépe před nastoupenou jednotkou. Zkrátka klasická citová vydíračka. Vtipu pomálu a většina rádoby humorných scének mi přišla až příliš násilná na to, abych se jim smál. Neupírám Vaughnovi a Jamesovi komediální talent, ale tady jim to prostě nevyšlo. Procenta nahoru dávám za Jennifer Connelly a Winonu Ryder, pro něž mám slabost, a za rvačku mezi Tatumem a Vaughnem. Jinak nic moc. 30% ()

bartias 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně nevyvážená podívaná zkušeného Rona Howarda jen tak tak balancuje mezi šílenou komedií, "bromancí" a příležitostně hořkosladkým dramatem o dávno dospělých. Slušné herecké obsazení dělá co může. Máloco ale vyjde tak jako běsnění Channinga Tatuma. Jakoby skutečné dilema bylo, o čem vlastně Dilema je. 5/10 ()

Reklama

RasputincZ 

všetky recenzie používateľa

Příšerná komedie pokud se to tak vůbec dá nazvat. Typický příklad zkaženého amerického mainstreamu. Jednu hvězdu dávám za to, že si Vaughn jakožto producent vydupal ukázat svoji loyálnost vůči týmu Chicago Blackhawks, ale to je spíš moje osobní malé plus. Kdyby se ten falšený konec trochu zkrátil, možná by to bylo na 2*, takhle zůstanu u jedné. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Počiatočná a záverečná fáza filmu hrozná, ale inak zvyšok bol celkom dobrý a zaujímavý. Avšak to čo mi na tomto filme extrémne vadilo bola tá neustála snaha o to, aby mnoho dialógov a scén vyznelo nejakým spôsobom ako komédia, avšak v tomto prípade to bola kolosálna chyba, ktorá poškodila celý film. Už len preto, že príbeh by mohol mať za normálnych okolností dramatickú a vážnu atmosféru, keďže aj zápletka tomu viacmenej zodpovedala. Vince Vaughna mám rád, len mi občas ide fakt na nervy s tým jeho hereckým prejavom, aj keď za to často môžu tie role, do ktorých býva obsadzovaný. No a trochu mi v závere chýbala nejaká vsuvka, čo sa stalo medzi Nickom a Beth, resp. kam sa Beth vlastne potom pobrala. ()

Doudis19 

všetky recenzie používateľa

Nevtipná ale poměrně koukatelná ukázka toho, že i když máte oscara, lidé se nemusí smát každému vašemu pokusu o vkusnou komedii. Vlastně mi při sledování, až na rvačku Vince Vaughn VS. Channing Tatum, ani nebylo příliš jasné, v jakých místech tvůrci očekávali ty požadované úsměvy. Pokud však zamýšleli hlubší rozbor řešení takto komplikovaného dilematu, to se mi pak příliš nezdá být šťastnou volbou duo hlavních představitelů. Zkrátka ani ryba ani rak. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (12)

  • Na konci 40. minúty sa hlavné postavy nachádzajú na hokejovom štadióne na zápase Chicago Blackhawks verzus Columbus Blue Jackets a miestny komentátor práve hlási, že trestné strieľanie zahajuje domáci hráč s číslom 81. V tej sezóne číslo 81 na drese "Hawks" nosil slovenský hokejista Marián Hossa. (KN1Fe)
  • Natáčení probíhalo od května do poloviny sprna 2010 v Chicagu v Illinois. (Kuzmik)

Reklama

Reklama