Reklama

Reklama

Rodinka úžasných

(seriál)
  • Česko Taková nenormální rodinka (viac)
všetky plagáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(20)

Na prvý pohľad Powellovci vyzerali ako obyčajná typická americká rodina. Doteraz. Po nehode lietadla sa však ich životy radikálne zmenia, pretože každý z nich získal nejakú superschopnosť. Po šestnástich rokoch sa manželstvo Jima a Stephanie príliš nezmenilo. Svoju pozornosť sú nútení deliť medzi rodinu a prácu, čo nefunguje vždy ideálne. Počas rodinnej dovolenky v Južnej Amerike, ktorú naplánoval Jim v snahe opať stmeliť rodinu, však dôjde k nehode a ich lietadlo sa zrúti do Amazonky. Nič ale nie je také zlé, ako sa zdalo a každý z členov rodiny zistí, že získal nejakú superschopnosť. Otec Jim nadobudol fyzickú supersilu, mama Stephanie superrýchlosť, 16-ročná dcéra Daphne telepatické schopnosti a zo 14-ročného syna JJ-a, ktorý mal doteraz problémy so školou a učením, sa stal supergénius. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (56)

Ichabod 

všetky recenzie používateľa

Michael Chiklis a Julie Benz jsou opravdu velmi charismatičtí seriálový herci, po Shield a Dexterovi bohužel asi nemůžeme očekávat obdobné výkony v seriálu orientovaném na.... nejspíše mladší publikum, přesto nijak neuráží a nemám dojem, že by se herci nějak moc zakopávali co se týká jejich výkonů. Ale rozhodně se to dá říct o budoucnosti série, protože sám moc velký potenciál nevidím a rozpočet úplně nízký také asi nebude. ()

Darik 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to o lidech se suoer schopnostmi stejně jako Hrdinové. A ačkoliv to nedosahuje jejich kvalit, není to nejhorší a mrzí mě, že seriál zrušili, neboť se to konečně začalo rozjíždět a zajímalo by mě, jak by se to odvíjelo dál. Příběhově to totiž ze začátku bylo nic moc, ale pak se to začalo rozjíždět, děj rozplétávat a komplikovat dohromady a celkově bych řekl, že to bylo moc dobré. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

Nijak originální, nijak vynikající, ale přesto vskutku sympaticky působící rodinná superhrdinská pohádka. Proč ne? Děj se moc nerozvíjí, charaktery jsou slušné, leč ne výborné, a mohlo by to být trochu více mimo rodinné a temnější, ale jak jsem napsal, proč ne.. Na volné večery ideální drobnůstka a zpracující různé rodinné problémy.. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pamätám si to ako včera, keď sme s kamarátom na tomto seriáli fičali. Ako už názov prezrádza, ide o rodinku, ktorá má nadprirodzené super schopnosti. Jasné. Nie sú to X-Meni ani Avengeri. Je to Bčko ako sviňa. Ale vie zabaviť. Herci sú podarení. Baví aj dej a láka vás to sledovať ďalej. Každý jeden člen rodiny má zaujímavú schopnosť. Je zaujímavé sledovať, ako sa s nimi stretávajú po prvý krát. Musím pochváliť herecký výkon hlavne sexi Lucy Lawless, ktorá bola pre také role narodená. Ale aj dvaja hlavní protagonisti a zároveň rodičia Rodinky úžasných hrajú skvele. Michael Chiklis a Julie Benz. Rozhodne je to kvalitný seriál, ktorý stojí za pozornosť. ()

TomikZlesa 

všetky recenzie používateľa

No nevim, zatím to jde, ale jestli se bude serial vyvíjet soucasnym trendem tak to asi pujde do kytek. Sice je to ted lepsi nez posledni srackové serie Heroes, ale mrví se to klasickým způsobem. Místo schopností se řeší rodiné záležitosti a hodnoty, kdo komu co slíbil, kdo s kym nemluví, ublížil, jak je špatné ty dovednosti používat atd...no a na konci klasicky zvrat o kterým není v příštím díle ani vidno. Přiznejme si že kdokoliv ! by k takovým dovednostem příšel, začal by je zneužívat, v lepším případě využívat......Přesně tohle je scénář který zahubil 90% seriálů co skončily predcasne.... ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (2)

  • Michael Chiklis už má so zvláštnymi schopnosťami skúsenosti. Hral totiž "kamenného muža" Thinga vo všetkých dieloch Fantastickej štvorky. (BoncheR)

Reklama

Reklama