Reklama

Reklama

Dvojitý agent

  • Česko Dvojitý agent (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kvôli vyšetrovaniu tajomnej vraždy amerického senátora, ktorý bol zabitý spôsobom charakteristickým pre sovietskeho nájomného zabijaka známeho pod krycím menom Cassius, sa Paul Shepherdson (Richard Gere), agent CIA vo výslužbe, spojí s mladým agentom FBI Benom Gearym (Topher Grace). Shepherdson, ktorý celú svoju kariéru strávil sledovaním Cassia a jeho súperov, žil až doteraz v presvedčení, že Cassius je dávno po smrti. Preto veľmi neochotne preberie prípad po svojom bývalom nadriadenom Tomovi Highlandovi (Martin Sheen) - rozhodnutý dokázať, že jeho teória je i napriek novým poznatkom pravdivá. Agent Geary si medzitým preštudoval Cassiove staré záznamy vo zväzkoch FBI a fascinovaný jeho príbehom spísal diplomovú prácu o sovietskom zabijakovi. Na rozdiel od Shepherdsona Geary verí, že sa Cassius znovu vynoril na scéne a že jeho krvavé besnenie bude pokračovať. Kým Shepherdson s Gearym prechádzajú miesta zločinu, postupne odhaľujú stopy, ktoré naznačujú, že Cassius možno nie je tým, za koho ho po celý ten čas považovali. Kvôli jeho dvojitému životu sa ocitajú v smrteľnom nebezpečenstve... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (147)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Retardovaný špionážní thriller zavile střídající odporné kamerové filtry s tvůrčí bezradností. Ríša má od začátku napsané centrofixem na čele „I´m Cassius“, ale film odmítá využít skutečnost, že to ví všichni kromě toporného Tophera. A aby toho nebylo málo, tomu pak dopíšou na čelo „Nyní z vás uděláme idioty“.. Brandt to svým umem téměř poslal do seagalovských vod (s mistrem Stevenem by to pochopitelně byl Dvojitý agent Trojitá brada) a já tímto žádám všechny obyvatele Washingtonu, kteří nikdy nepracovali pro ruskou tajnou službu, aby se seřadili uvnitř Lincolnova památníku. Mačkat se tam nebudete.. ()

kovi55 

všetky recenzie používateľa

Nechápu ty záporné hodnocení. Film má dobrý děj se spoustou zápletek, že první twist byl jasný? Vždyť právě na tom si pak ten film staví... Atmosféra ve filmu je rovněž na kvalitní úrovni, navíc výkon Richarda mě mile překvapil (vedle Pierce Brosnana by se nemusel stydět). Nejsou to sice spravedlivé 4*, ale film je podhodnocený a zasloužil by si více jak 65% a proto dávám 70%. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

"Merisi a vy ste aký agent vlastne! Štvoritý?" "Ani nie, skôr sedmoraký. Chápete, hráte to na všetkých vo všetkom, okrem súlože." Nie ste zabijak, lebo pri vašom cieli sa pohybuje klon Megan. Zmäkli ste, nemáte drsný pohľad. Otázka tu je predovšetkým tá, že či twist, na ktorom je tento film závislý, vzíde z predchodzej skladby filmu. Nedeje sa samozrejme nič a oni v tom domčeku americkom bez plota žijú šťastne pokiaľ už nepomreli, lebo Martin Sheen možno nie je hlupák keď má pod nosom.... Špionáž s nevysvetlenými prvkami bez akcie, drámy, kde pripečenec s hypotézami poráža všetkých naokolo. (videné 04.01.2016, DAJTO) ()

MikaelSVK 

všetky recenzie používateľa

Celkom solídna a vo svižnom tempe plynúca snímka o dvojitých agentoch / špiónoch. Film nie je mätúci, divák sa v ňom určite nestratí a takisto sa nehraje na niečo čím nie je. Kto má rád (americké) thrillery o agentoch / špiónoch si na jeho zhliadnutie čas určite nájde a film ho nesklame (pri vysokom počte podobných filmov, ktoré tu radšej ani nespomínam) ... 3*** ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $137,921Tržby Celosvetovo $4,724,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $877,638 //počet predaných kusov 13,903Tržby za predaj DVD v USA $1,262,989 //počet predaných kusov 68,458║ taký ľahší thriller ktorý neurazí /55%/ ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (2)

  • Richard Gere se při jedné scéně zranil, když si vyhodil rameno. Natáčení proto muselo být přerušeno asi na šest týdnů. (blackrain)

Reklama

Reklama