Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pre investigatívneho novinára Lewisa Hicksa (Cuba Gooding Jr.) je práca všetkým, preto na svoju rodinu nemá čas. S manželkou si nerozumie a syna vída len cez víkendy. Rád by našiel útechu u svojej priateľky, ale tá sa stane obeťou brutálnej vraždy. Lewis náhodou vyruší páchateľa priamo na mieste činu a do rúk sa mu dostane denník, podľa ktorého zistí, že má čo dočinenia s desivým maniakom, ktorý plánuje ďalšie vraždy. Vzhľadom na to, že polícia nie je novinárovi príliš naklonená, púšťa sa sám do vyšetrovania a odhaľuje stopy, ktoré ho dovedú k chlapcovi zo sirotinca. Lewisovi nikto neverí a on musí rýchlo nájsť spôsob, ako ďalším vraždám zabrániť skôr, než bude neskoro. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (78)

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Natočený to je jak příjemná, podvečerní Plzeň, v letním parku. Parádní pěna se převaluje semotamo, po douškách si vychutnávám lahodnou, plnou chuť, a pomalu se nechávám vést tóny, přicházejícími někde z hloubky mojí makovice.. Tikot, je parádní příběh, atmoškou trochu připomínající Sedum, Kuba Kubikula se nachází ve své kůži, role mu padne, a přes skutečnost, že jsem celou pojintu odhalil poměrně brzy, mě ani nenapadlo od toho napínáku urvat kukadláky. No a výbornej je hepijend, ten mě překvapil, zvrátil to celý vo stovosumdesát. prima. ()

ZdenoLo odpad!

všetky recenzie používateľa

A ja že to bude ďalší priemerný krimi thriller no a s toho sa nakoniec vyklube kokotinka s cestovaním v čase. No nevedel že či sa mám smiať alebo plakať. Ten kto toto spáchal musel mať sakra kvalitné drogy alebo skôr nariadenú psychiatrickú liečbu. ! SPOILER ! Muž čo vymyslel stroj času sa vracia do minulosti aby vraždil tích ktorí mu ubližovali alebo dokonca budú ubližovať?! Však to musí byť smiešne aj 5 ročnému retardovanému decku. A ešte k tomu tak debilne napísaný scenár. Odporúčam pozrieť tak max prvých 10-15 minút a stop ! Jediné jedno plus bol večný záporák Neal McDonough ktorý sa ani nemusí vžívať do role lebo ako psychopat vyzerá aj keď sa tvári prirodzene. ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

„tik tak, tik tak, tik tak“ Možná jenom stačilo nepoddat se faktu, že se právě netočí očekávaná událost roku, přidat trochu víc snahy nebo se místy vyhnout do očí bijícímu diletantismu a mohlo být vymalováno. Byli pasáže, kdy jsem si připadal, že právě sleduji nadstandard, bohužel po nich hned následoval políček od pánů filmařů. Tikot hodin určitě nenavazuje na tradici filmů jako Mlčení jehňátek nebo Sedm, jak stojí psáno v oficiálním textu distributora (i když byli minuty, kdy k tomu neměl daleko), ale jednou určitě bude neurážejícím zpestřením všedních dnů na našich televizních stanicích. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem klasický thriller novinář vs. sériový vrah, ale chyba lávky, tohle je o cestování v čase. Není to sice nic nového a podobná zápletka už byla stokrát vyčerpaná, ale tady to příliš nevadí. Tikot hodin je velmi příjemný filmík, který sice v paměti příliš dlouho neutkví, ale spolehlivě pobaví. Gooding a McDonough jsou dobrá dvojka. ()

lulu37 

všetky recenzie používateľa

Panebože...Cubu mám rada. Neal McDonough je výborný psychopat, aj keď mohol ešte trošičku zatlačiť na pílu, ale...no ja neviem. Ernie Barabash by sa mal rozhodnúť, čo chce točit, buď výbornú krimi, na čo Tikot hodín rozhodne má alebo ďalšiu sci-fi kravinu. V popise je, že sa jedná o akčný thriller, no možno tak prvú časť, potom sa to všetko zvrhne a to že hlavná mužská postava zostáva vo svojom "absolútne bezpečnom" dome bez strachu a obáv, kde ho napadol sám vrah, vám príde ako najmenšia logická chyba. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)
  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama