Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Paxxx.cz 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemná komedie s retro nádechem ala GTA vice city a solidním soundtrackem. V postavě Matta jsem se docela viděl a společně s ním jsem se zamiloval do nádherné Tori v podání Teresy Palmer (nedívím se, že se po filmu dali dohromady). Pro mě tedy v celku spokojenost, ale vtipných momentů tu mohlo být o něco více...6/10. ()

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Ano, opět bude moje hodnocení zřejmě vyčnívat a možná je i malinko nadsazené, nicméně dle mého názoru se jedná o absolutní nářez. Sympatická hlavní dvojice, excelentní nahrávač - neskutečně zahraný Danem Foglerem - vynikající hudba a parádní dobový feeling (nejlepší jsou ty účesy, oblečení a taneční kreace). Se scénářem si netřeba lámat hlavu, tradiční pohádka o tom, jak looser kočku svých snů (a nejen jeho snů) sbalil :-) Topher se stává mým oblíbencem a k Terese Palmer netřeba nic dodávat. Malinko nevyužitá Anna Faris zamrzí, ale aspoň zůstalo více času na kokain a hrátky v umývárně! A znovu opakuji, parádní 80s soundtrack! 10/10! //viděno již 2x// ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všetky recenzie používateľa

So we are doing cocaine, oukeeey.... Retro komedie z časů, které nejen Americké psycho, ale i dobové Risky Business popisuje méně idyličtěji, provází diváka jednou pamětihodnou osmdesátkovou nocí v Los Angeles. Mýtus (mnohem spornějších) osmdesátek opojný i na hranici cukrovo-neonové nausey. Reagan, Thacher a závěr studené války byl ale asi snesitelnější, když hráli Duran Duran a vy skákali na trampolíně s Theresou Palmer. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Na začátek asi jen... božíí soundtrack. Jaksi mě to vzalo, úplně jednoduché... malý, stydlivý Matt miluje (už od dětství) Tori, která jak jinak jeho city neopětuje, protože ona je krásná karneval Lady no a Matt je školní pošuk (looser). Zberba si rekne, mluví z vlastní zkušenosti, no ne já byl v mládí letadlo jako! Konečně USA teenage movie co za něco stojí (něco málo). 6/10 ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • V jednej z úvodných scén v požičovni kaziet je plagát k filmu Dvojičky, ktorý bol vydaný v decembri 1988. Film sa však odohráva o niekoľko mesiacov skôr. (Arsenal83)
  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama