Reklama

Reklama

Zoznam smrti

  • Česko Seznam nežádoucích (viac)
všetky plagáty
Trailer

Allanovi (Cole Hauser) sa zrútil svet. Očakávané povýšenie v zamestnaní sa nekoná, pretože jeho významný projekt si privlastnil kolega a bol povýšený namiesto neho. Má množstvo dlhov a navyše manželku pristihol pri nevere s jeho najlepším priateľom. Smútok ide zapiť do baru, kde sa zoznámi s Jonasom (Cuba Gooding Jr.), ktorý o sebe tvrdí, že je nájomný vrah. Allan mu v opitosti napíše zoznam piatich osôb, ktoré by si prial odstrániť z tohto sveta. Keď sa na druhý deň zobudí a konečne vytriezvie, nestačí sa diviť. Krátko nad ránom bol totiž zastrelený človek, ktorý bol na zozname ako prvý. Podarí sa mu varovať ostatné osoby zo zoznamu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (43)

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Spisovanie Hit Listu má šmrnc a osobne nominujem za najlepšiu scénu filmu. Táto scéna je aj míľnik, ktorý začína strednú (a jedinú kvalitnú) časť. Dokonca je v tejto strednej pasáži Cuba taký masér, že som ho od-škatuľkoval z komédií a má právoplatné miesto drtiča. Veľká škoda, že na konci sa už len potáca a huhňá nejaké pazvuky. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

První třetina sice celkem nuda, ale zase máme možnost se řádně seznámit se všemi postavami. Po setkání hlavní postavy s nájemním vrahem se to slibně vyvíjí a rozjíždí a vypadalo to na solidní thriller s obstojnou akcí. V poslední třetině však sledujeme tupou střílečku, kde to vyústí v naprosto dementní vyvražďovačku na policejní stanici. Hlavně za to dost strhávám. 57% ()

Reklama

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Když nájemnýmu vrahovi rupne v kouli. Gooding je dobrej a ani nelže citát z obalu dvd, že se jedná o jeho nejlepší výkon za poslední roky. Hausera jsem v ničem dlouho neviděl a bylo příjemný ho vidět v roli nedrsňáka. I když popravdě mi tam moc nesed. Akce taky nebyla špatná, sice konec je jak z Terminátora,ale celkově slušně natočený. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Keď sa nedopatrením podarí v nedeľu večer po sto rokoch zapnúť telku, z čírej zvedavosti či neschopnosti zmieriť sa s koncom víkendu, začnem pozerať film, kde hrá Cuba Gooding Jr., ktorý sám o sebe dávno nie je žiadna výhra, s neúspešnými absolventmi castingu do Kobry 11. O moc viac detailov nenapíšem. Predstavivosť každého čitateľa môže totiž byť v pohode lepšia ako príbeh, kde týpek vraždí vlastne len preto, že bol k tomu vycvičený a cudzí chlap sa mu náhodou posťažoval, že sú naňho momentálne všetci zlí. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Líbilo. Neni to sice nic extra, ale mělo to tempo, nápad, solidní dialogy a poměrně slušnej projev Colea Hausera. Pokud by v roli zabijáka nefiguroval Kuba Junior, snad bych hodnotil i výš. Ne že by to byl špatnej herec, ale každej film, ve kterym se objeví jako nájemnej vrah nebo člen speciální jednotky, sráží o hvězdičku dolu. 60% ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (6)

  • Keď Allan ide výťahom za Feltzerom, je záber zvnútra výťahu na čísla poschodí. Zázračne sa však vytratí 13 poschodie. Čísla idú za sebou - 10, 11, 12, 14. No v nasledujúcom zábere výťah zastaví práve na 13 poschodí. (Armageddon)
  • Gooding Jr. používá ve snímku belgickou pistoli FN Five-seven. (JohnSmith)
  • Keď Allan ide autom do Rose Building, čaká v kolóne. Kamera odhalí, že pred ním stojí čierna Honda. V nasledujúcom zábere, keď už vychádza z križovatky, je pred ním iba biela dodávka. (Armageddon)

Reklama

Reklama