Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) bol ako malý veľmi opustený, aj preto predniesol to pochabé želanie, aby jeho plyšový vianočný darček začal hovoriť. Stal sa zázrak a hovoriaci medveď sa stal mediálnou hviezdou a miláčikom davov. Ako roky ubiehali, chlpatému Tedovi zostal jediný fanúšik - John. Tí dvaja si náramne vyhovujú v pohľade na život (maximálna pohoda), na dievčatá (divošky majú prednosť), na prácu (len keď musia) a John aj vďaka tomu veľkoryso prehliada, že okolie sa na jeho spolužitie s mackom pozerá čoraz rozpačitejšie. Zožrať mu to dáva predovšetkým jeho dievča Lori (Mila Kunis), ktorá je síce nadmieru tolerantná, ale aj u nej platí príslovie o chodení s džbánom po vodu. Takže keď sa ucho odtrhne, dostáva John nekompromisné ultimátum. Buď Lori, alebo plyšák. A tak sa John ocitá na zásadnej životnej križovatke, z ktorej vedie len jedna cesta. Alebo to tak aspoň vyzerá. (TV Markíza)

(viac)

Videá (43)

Trailer 3

Recenzie (1 829)

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Méďa je docela ptákovina, která mi připadá, jako kdyby si režisér realizoval svůj dětský sen, v němž toužil po nejlepším kamarádovi - plyšovém medvědovi - s nimž by si mohl vykládat a zažívat různá dobrodružství. A jelikož už dospěl, tak zasadil do filmu také romantickou linii, napětí, emoce a sex. Zhlédnout se to dalo, ale žádný zázrak tento film rozhodně není. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $218,815,487Tržby Celosvetovo $556,016,627Tržby za predaj Blu-ray v USA $51,321,697 //počet predaných kusov 2,316,685Tržby za predaj DVD v USA $82,013,970 //počet predaných kusov 4,912,223║ Tak toto je ten správny nášup a úlet, tak dobre som sa v kine už dávno nezabával. Film kde fungujú s dejom nadávky, urážky a moc ulahodili krásne retro spomienky, aaáááá Flash(Flash Gordon) je dokonalý. /videl v kine: 95%/ ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Těšil jsem se, že se zasměju. Ve skutečnosti to ale pro mě tak horký nebylo. Nevím, jestli mi nesedl film nebo mi nesedl samotný humor. Ve skutečnosti jsem na film celou tu dobu koukal a nesympatičnost všeho kromě Mily Kunis mě nutila přemýšlet, kdy tahle komedie už skončí. Není nejhorší, párkrát jsem se zasmál. Ale asi jsem myslel, že se zasměju víckrát. ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

telefon a Imperial March, ucho a Indy theme, závěrečný výčet a twilight gag - už jen za tyhle tři věci by si Méďa zasloužil bezkonkurenčních pět s hvězdičkou. A opravdu šíleně zábavných momentů je tu daleko víc. Ptáte se proč tedy dávám o jednu méně? Nu, dějový plytkost se i u takhle nářezové do současné generace se opírající komedii prostě nedá odpustit. A nepomůže tomu ani nechutný, dřevorubač-like sprostý a hulící Méďa, který je naprosto k sežrání. O Mile nemluvě. Na druhou stranu závěr ve stylu dobrodružných filmů vůbec nevadil i přes tu klišoidnost. Vlastně mám pocit, že důvod, proč se nedokážu odhodlat o metu dál, je prostě čistě z celkové koncepce a žánru filmu vycházející. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Ted je parádny úlet s nečakane nekompromisnými scénami (rozprávkový úvod dokonale na chvíľu zmetie až po kým nedôjde k prvému predstaveniu hovoriaceho Teda rodičom) pri ktorom vás ani na moment nenapadne, že Ted je vlastne len digitálna postavička. Wahlbergovi tá úloha sadla dokonale na telo a tretia spolupráca s Milou Kunis dopadla na výbornú. V tomto filme vlastne každú ženskú postavu hrajú neskutočné kočky a ak na MTV tento film nevyhrá za nejlepší fight roka tak to bude riadne prekvapenie, pretože to ako sa Wahlberg pobije s Tedom jednoducho nemá obdobu. Napriek drogovým radovánkam a kopou rôznorodých nadávok film končí vlastne poučne takže žiadna veľká kontroverzia tu nehrozí. Seth MacFarlane z toho vyšiel sakra majstrovsky. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (50)

  • Slovo „fuck“ včetně svých variací (jako „motherfucker“ apod.) tu zazní celkem 67krát. 41krát je použito slovo „shit“, následují pak výrazy „douchebag“, „ass“, „asshole“, „pussy“, „tits“, „cock", „bitch“, „bastard“, „dick“, „whore“ a jedno užití velmi hrubé nadávky „cunt“. (Beer Ceps)

Súvisiace novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (viac)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (viac)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (viac)

Reklama

Reklama