Reklama

Reklama

Mladý kuchár Odd Thomas (Anton Yelchin) dokáže vidieť mŕtvych. Možno je to dar, možno prekliatie. Odd si nikdy nebol istý. Každej nemej duši, ktorá ho vyhľadá, sa ale snaží pomôcť. Niektoré duše túžia po spravodlivosti a prostredníctvom Odda pomôžu vyriešiť zločin, iní sa snažia zabrániť ďalšiemu zločinu. Keď sa v Oddovej reštaurácii objaví tajomný muž, mladík okamžite začne cítiť blížiacu sa katastrofu. Jediný dôkaz, ktorý má, je lístok vytrhnutý z kalendára s dátumom 15. augusta. Dnes je 14. augusta. Thomas sa musí mať na pozore, aby sa neprezradil. Neostáva mu totiž veľa času, aby zabránil tomu, čo sa chystá... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Bynk

Bynk (hodnotenie, recenzie)

A viete že po tom čo hlavný predstavitel zomrel primačknutý vlastným autom získava tento film úplne iný rozmer? Odhalovať pravdu sa totiž neopláca a skôr či neskôr si po vás prízraky živiace sa negatívnymi emóciami prídu.... 

Extrakritik

Extrakritik (hodnotenie, recenzie)

No dávam 3* hvězdičky, ale rozmejšlel jsem se i nad 2*. Hned mi bylo jasný, kdo je padouch a i to, že někdo z hlavní dvojce  hrdinů zhebne a bude tam pak jako duch..

Grundlik

Grundlik (hodnotenie, recenzie)

Destroyer06

Jenže jde o to, že Odd je jméno, Thomas příjmení. Takže se to nepřekládá. A distributorům se zdál název nejspíš hodně obyčejný tak tam něco přihodili aby ho udělali neobyčejným a evidentně tím jen zamotali hlavinky těm,kteří rozumí engliš, ale neznají knižky předlohy. 

Destroyer06

Destroyer06 (hodnotenie, recenzie)

Ještě jsem to neviděl ale český název (tedy aspoň ten na CSFD) je nesmysl.. Odd = zvláštní, takže Neobyčejný Zvláštní Thomas

na príspevok reagoval Grundlik

FuneralDog

FuneralDog (hodnotenie, recenzie)

Pro mě jeden z nejhezčích filmů posledních měsíců... efekty, příběh s pointou... vše super !

Reklama

Reklama