Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

No, dneska jsem se na svých zbylých mozkových buňkách ošklivě vyřádil. Obě dnešní reprízy byly stupiditou svých scénářů a kvalitou humoru prakticky na stejné úrovni (pokud se tedy dá o nějaké úrovni mluvit). Tohle je samozřejmě jen můj subjektivní názor; je mi jasné, že s patřičnou hladinou THC v krvi bych se u filmu možná umlátil smíchy. Já jsem ale ke sledování přistoupil zcela amatérsky střízlivý, čímž se pro mě stal zde použitý humor nevtipným, děj otravně nudným a dřívější nepochopitelné tři kousky zmizely v odpadu. Ale abych jen nekritizoval; celá záležitost měla i dvě pozitivní stránky. Tou první je skutečnost, že už jsem k filmu napsal komentář/ recenzi, a už ho tak nemusím nikdy vidět. Druhou je to, že jsem díky tomuto snímku zjistil, že Jodie Ann Paterson nafotila pěkný pictorial pro Playboy. A tádýdádýdááá, to je všechno! / Poučení: Nevyhazuj bublinkové folie. Jsou chic. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zřejmě bych musel vyhulit skleník trávy, vypít 2 litry okeny a nasbírat košík lysohlávek, aby se mi tahle pošahaná kokotina mohla alespoň v koutku duše zalíbit. Tuhle blbost drží nad vodou pouze krátká stopáž. Každý komu se tento nesmysl líbil by měl jistě zvážit návštěvu psychologa. Když tak zavzpomínám, tak jsem Kutchera ani Scotta v blbějším filmu nikdy neviděl. Kdo hodnotí 4* a více, tak už psychologa navštěvovat nemusí. Už je pozdě. Pěknější odpad. ()

Reklama

PKD 

všetky recenzie používateľa

To je tak neskutečná.......že se to nedá popsati slovy. Takže...a dááál??? Zoltán! A hl. Continuum Transfunctioner! Je to zbraň s tajemnou mocí a větší než její tajemnost, je moc této zbraně. Nebo tak nějak.;-)))))))))) Jo bratr Quinna Malloryho (i ve skutečnosti) chce zde pořád někomu dáti nakládačku. Ne tu okurku.;-)))))))) Vy jste kdo? My jsme mimozemské kočičky s velkými prsy. Jo, to tedy jste! Hahahaha!!!! Slepý kluk na táboře to přece musí poznat, no ne???? ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu sa nehodí ani 5* ani ODPAD, tento film sa nedá hodnotiť bežnou stupnicou . . . pri sledovaní tohto filmu je nutné vybrať si vhodný čas a smrteľne dôležité akceptovať pravidlá tohto filmu (aj keď sa zdá, že žiadne nemá) taká stupidita, pri ktorej si uvedomujete, že tvorcovia nemali všetko pohromade, alebo . . . alebo mali pohromade úplne všetko a až prekvapivo jasnejšie, ako si diváci myslia. Ja som sa smial skoro v jednom kuse, možno sa smiala infantilná a dementná časť môjho ja, ale predsa len je to rovnoprávna časť môjho ja a keď sa dobre bavila, tak nemôžem nič namietať. Skvelé hlášky, šialení kamoši, ktorí to vedia roztočiť, transsexuál, lama - vlastne pštros, sekta, ktorej vodca je obyčajný chalan a ktorej členovia chodia v pukavom obleku a ich mená sa začínajú na písmeno Z (okrem Jeffa), huliaci pes, sexi kočky a jedna z najlepších scén - keď zastavia vo svojom novom aute na križovatke vedľa Fabia s frajerkou, doživotná zásoba pudingu . . . asi sa zo mňa stáva magor, hahahaha ()

necisty 

všetky recenzie používateľa

Chvilkami dobrá sranda, ale chvilkami pěkná hovadina:)! Asi zde nemůžu mluvit ani o žádném hereckém výkonu, protože ti dva to v té době fakt nezvládali:)! Seann možná o trošku líp než Ashton. 3 hvězdy ta to, že v té době zatím nic moc podobného nebylo, za kočky, za to, že se občas nějaký vtípek podařil a ... není to náhodou námět pro Pařbu ve Vegas:)?! ... Víte co, my si dáme majzla na ten váš spojitej přeblbovač a jestli ho potkáme, tak vám dáme vědět. ... Pan Lee vám ušít oblek na přání. Pojďte, budete feťáci. ... Vole a jak vypadá to moje? Bezva a co tam mám já?! ... Já se chci svíst tati. Já taky synku, já taky. ... a DÁÁÁÁÁL? ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Pri vynášaní odpadkov z domu dvojčiat sa obaja hlavní hrdinovia vyzujú. Nasleduje záber, kde im smeti popadajú a vidno, že sú obaja obutí. Následne ich dvojičky vyhodia z domu a vyhadzujú im topánky. (megajalec)
  • Producenti veľmi chceli, aby film režíroval Jason Reitman, ktorého sa snažili zlanáriť dokonca na dvakrát. (m.a.t.o.)
  • Brent Spiner, který ztvárnil Francouze Pierra na pštrosí farmě, požádal, aby jeho jméno nebylo uvedeno v titulcích. (Alfréda)

Reklama

Reklama