Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrália The Human Centipede III (Final Sequence) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (208)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Dvakrát ten istý vtip už síce vtipný nieje ale trojku rozhodne nepovažujem za takú tragédiu ako sa rozširuje po internete, a ako na ňu kydajú fanúšikovia prvých dvoch častí. Jasné, pôvodný zámer zhnusiť diváka do morku kostí sa vyparil, už tu nejde ani tak o gore a explicitné znázorňovanie mučenia, utrpenia atď. Za to, musím podotknúť, že je to príjemná satyra režiséra Toma Sixa, na samého seba a celý ten Doterajší kult, ktorý sa krúti okolo jeho stonožkových filmov. Dej nás privádza do americkej väznice, kde sa to riaditeľovi a jeho účtovníkovi akosi vymyká z rúk a z pod kontroly. Paradoxne ho hrajú obidvaja herci, ktorý si zahrali hlavné úlohy v predošlých častiach. Príjemné bolo aj to. že väčšina hercov z predošlých častí si tu odohrala nejaké role. Či už boli väzni alebo tak. Napríklad si tu zahral aj totálne skrachovaní herec Eric Roberts (Vyzeral hrozne, toho musel život či alkohol riadne zbičovať) alebo príjemná pornoherečka Bree Olson. Väčšina deja sa pohybovala okolo týchto dvoch, spomínaných, skrachovancov,riaditeľa a účtovníka, ktorý si nevedeli dať radi z väzňami, skúšali, mučenie, kastráciu, no nič nepomáhalo. Až účtovník nabehne z dvomi filmami ľudskej stonožky, že našiel spôsob ako ušetriť peniaze a zároveň si udržať rešpekt a aj znížiť recidívu. Prizvú aj samotného režiséra Toma Sixa, ktorý tvrdí, že mu lekári potvrdili, že je to lekársky možné. Takže on sa rád a ochotne bude podieľať na operáciach zo zvedavosti. Ako, je to nič moc, ale celí čas si to robí zo seba srandu a to si cením. Napríklad, pred operáciou sú pustené obidve časti väzňom a oni počas premietania kričia že: Fúúj, to čo je za nechutnosť, tieto filmy by mali byť zakázané, utratiť takých tvorcov a tak.. Chápete? Tí najväčší vrahovia a násilníci to kričia. Každá časť mala niečo do seba ale neviem, čakal som od nich viac. Ani tento kúsok, veru, nepodedil logiku. Ale dá sa, videl som aj horšie kraviny. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem něco v intencích předešlých dvou dílů s tím, že Sixova zvrácenost tady dosáhne svého vrcholu, ale to jsem se zmýlil. Holanďan to pojal trochu jinak a satira (nebo co to bylo) v jeho podání na mě absolutně nefungovala. Přiznávám Dieterovi Laserovi momenty, kdy mě svým zjevem či výrazy dokázal pobavit, ale toho přehrávání bylo moc. Přicmrndávači v podobě Harveyho a Bree Olson nestojí za řeč, ačkoliv na druhou jmenovanou se sem tam aspoň hezky dívalo. Bylo tu i několik blééé momentů jimž jednoznačně vévodí kastrace s průstřelem tlustého střeva. Ale co se stonožky týče, tak tu všechno bylo společensky korektní, dá-li se tomu tak říkat. No doufám, že Six dostonožkoval a ukáže také něco nového, protože závěr trilogie ukazuje, že tomuto tématu už došel dech. 30% ()

Reklama

Khumbac 

všetky recenzie používateľa

Dieter Laser, nar. 17.2.1942 (73 let), Kiel, Německo. Kdo by čekal takový věk a takový úlistný, úchylný, urputný a ustavičný hlas? U mě doma: Ona: Ježíš na co se to díváš?(scéna znásilňování ledviny) Já: Beze slov ...jen řežba. Film je nadupaný kýčovitýma a krutýma hláškama. " Nemám čas se bavit o fanouškovských sračkách". Druhý den po shlédnutí se mně to vrací do hlavy. .Dieter je totální ďábel. ()

Goldbeater odpad!

všetky recenzie používateľa

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

Nivenx 

všetky recenzie používateľa

První díl uchvátil diváky zvráceností a šíleností námětu. Druhý díl ještě přitvrdil a série i přes tak šílený námět vypadala docela zajímavě. Při zjištění, že bude díl třetí jsem byl skeptický a neočekával jsem žádný zázrak. Nakonec se mi to i splnilo a film opravdu nestojí za nic. Nuda bez šťávy a zápachu. 10% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (15)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)
  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)

Reklama

Reklama