Reklama

Reklama

Máša a medveď

(seriál)
  • Česko Máša a medvěd (viac)

Série(5) / Epizódy(117)

Dobrodružstvá malého dievčatka Máše a veľkého medveďa, bývalého cirkusového artistu, sú veľmi milé a vtipné. Aj keď medveď chce mať iba pokoj, malá Máša vždy niečo vyparatí. (TV JOJ)

Recenzie (119)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Máša a medveď sú fenoménom svojej doby a v istom zmysle slova tak trochu oživuje starú dobrú pointu neposedného dievčaťa, ku ktorému tvorcovia pridali postavu medveďa, ktorý to musí znášať. Prvé tri série podarené a väčšina dielov sa človek aj zasmeje, štvrtá a piata séria už len varia z vody a humor tu dosť stagnuje. Každopádne pre deti skvelý zážitok. 65 % ()

KASUGI 

všetky recenzie používateľa

Haleluja !!! Konečně střízlivá (ne pseudo) pohádka pro celou rodinu. Rusáci jsou prostě někde jinde, než amíci. Máme k nim mentalitou blíž a na těch pohádkách je to kurevsky vidět. Agresivní arogantní amíci toto nikdy nevytvoří, na to nemají mozek. Hamburgerem a Coca-colou vyžraný George potřebuje násilí, sex a vulgarismy, což mu Pixar a Disney předhazuje jak na běžícím páse. Máša a medvěd je milá, krásná, vtipná a poučná série příběhů, které malé dítě pro svůj vývoj POTŘEBUJE vidět! A dospělí se baví také. Je mi neskutečně dobře u srdíčka, když vidím, že nejsem sám, kdo si to myslí. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarená animácia, aj celkovo tie postavičky a lesné prostredie plné zvieratok. Ruské rozprávky majú v sebe čaro, aj keď je tam minimum nejakého hovoreného slova. Väčšina dielov je milá, vtipná a s príjemnou pointou, no niektoré sú tak trochu priemerné. Ale v konečnom dôsledku je to nadpriemer, teda aspoň čo sa tohto žánru týka. ()

Mistr119 

všetky recenzie používateľa

Jak už tady píše někdo přede mnou: jakoby se Putin snažil expandovat skrz dojemnost a roztomilost, aby Mášku a medvěda přijaly i české děti za součást své kultury a pak budoucí generace začne prohlašovat, že patříme k Matce Rusi, jako to udělali někteří obyvatelé Krymu... :) Faktem ale je, že je Máška neskutečně roztomilá. :) Viděno v originále a ač neumím moc rusky, seriál krásně edukuje ruštinu a myslím si, že dabing by Mášu pohřbil...ale prý se Máša vysílá i na Déčku a sotva rusky... :) ()

Joski 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážne rozprávky o malom nezbednom dievčatku Máši a dobrosrdečne trpezlivom cirkusovom medveďovi Míšovi. Príbehy sa odohrávajú v lese a v dome medveďa. Každá časť prináša nové a veľmi vtipné situácie zo života hlavných postáv a zvierat v okolí. Hyperaktívna a energická Máša väčšinou vyrobí nemilé prekvapenia a všetko musí vždy či chce alebo nie, zachraňovať medveď Míša. Animácia je okrem úvodných titulkov vypracovaná do najmenších detailov v 3D modelácii. Veľké plus sú vydarené gagy a povahová charakteristika postáv. Pre deti sú v niektorých častiach doplnené piesne pre Mášu, ktorá je v tomto seriáli jediná hovoriaca postava. Seriál možno hodnotiť po výtvarnej i dejovej stránke ako veľmi vydarený a vrelo odporučiť celej rodine:-) 90% ()

Galéria (230)

Zaujímavosti (15)

  • Máša vyniká v hraní šachu ("Ťahaj koňom"), no nie je dobrá kuchárka kaše a knedlí ("Máša a kaša", "Bon appetit"). (Carol Pifková)
  • Jedná se o nejčastěji umísťovaný pořad programu Minimax, a to minimálně v období od 1. 10. 2009 do 23. 3. 2024. Stanice ho odvysílala přes 18 000x. (Vitox)
  • Nápad na námet rozprávky prišiel režisérovi Olegovi Kuzovkovi počas dovolenky pri mori. Po pláži behalo hlučné a neposedné dievčatko, ktoré trápilo svojou neposednosťou svojich rodičov. Takto prišla na svet hlavná postava rozprávky. (Zdroj: mamastory.sk)

Reklama

Reklama