Reklama

Reklama

Recenzie (4)

humanbeing 

všetky recenzie používateľa

Milo je výborná strašidelná podívaná, kterých se nevidí zase tak často - s maskovaným zabijákem dnes už skoro vůbec. Pokud si myslíte, že maskovaný kluk z Orphanage má něco do sebe, dejte Milovi šanci a možná zjistíte, že i dětské postavy dokážou být opravdu strašidelné. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Štyri dievčatá, ktoré spája temné tajomstvo minulosti, sa po rokoch opäť stretnú, ale Milo, ich nočná mora z detstva, ktorý mal byť už dávno mŕtvy, je späť a vraždenie sa môže začať. Prekvapivo podarený slasher, ktorý síce nie je veľmi krvavý, ale výborne pracuje s atmosférou. Najprv sa ten malý vraždiaci fagan len niekde znenazdajky objavuje, aby našu hlavnú hrdinku postrašil, ku koncu je to však boj o život. Slušný výber hlavného záporáka, jeho škrekľavý hlas nemal chybu. Nevšímajte si tie smiešne hodnotenia (najmä tých, čo už "videli" 15000 a viac filmov) a dajte tomu šancu, za pozretie to určite stojí. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Absolútny súhlas s human-om. Neprávom zavrhnutý snímok s vyšpekulovaným faganom a mám podozrenie, že sa tu hodnotia filmy na slepo. Je to proste sympatická, slušne nasnímaná kratochviľa , ktorá si v Mojej zbierke miesto zaslúži. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Vcelku neznámy a naozaj vydarený 90´s slasher, ktorý mi sadol lepšie než (zatiaľ) všetky tohtoročné hororové novinky. Zaujímavé, pekne natočené, dobre odohraté, napínavé, s hustou atmosférou a bez nudy. Svojim spracovaním a štýlom mi to pripomínalo tvorbu môjho obľúbenca Victora Salvu a hoci to nebolo bez chýb a pár zaváhaní sa objavilo, fanúšikovia slasheru by sa moc sťažovať nemali. Poteší už len to, ako luxusne sa tu narába s identitou killera, ktorá je prevažnú časť stopáže neistá a človek nevie, či ide o detského vraha, osobu zainteresovanú v pozadí, alebo psychické výplody hlavnej hrdinky, pričom ani odhalenie nič nenaruší a neprinesie sklamanie. Nechcem to zase extrémne vychvaľovať, aby to náhodou nenalákalo nejakých náročných mudrlantov, ktorí to tu potom zdrbú, ale ja som značne potešený. ()

Reklama

Reklama